Wave Gotik Treffen potvrdil další jména vystupujících, mezi nimi i Nemuer

Festival Wave Gotik Treffen se blíží mílovými kroky.

Organizátoři už ladí poslední podrobnosti, přesto stále odhalují další potvrzené vystupující. Je potěšitelné, že vedle už v lednu potvrzených Deloraine bude temnou scénu Česka reprezentovat i další paganský projekt - Nemuer. Vedle nich pořadatelé vytáhli na poslední chvíli i poměrně velká jména. Vždyť kapely jako Clock DVA, Vive La Fete, Ladytron nebo domácí Heppner jsou vážené entity dalece přesahující hranice gotické scény. Celkem seznam čítá 168 potvrzených jmen!

Předprodej vstupenek vesele běží. Lístky na letošní ročník lipského temného svátku jsou v prodeji, stejně jako v loňském roce, za cenu 170 Euro. Veškeré potřebné informace k 31. ročníku Wave Gotik Treffen, který proběhne mezi 17. a 20. květnem 2024, naleznete v němčině a angličtině na webu festivalu - www.wave-gotik-treffen.de.

Nově potvrzená jména XIII. ročníku WGT:

CLOCK DVA (GB) + GVLLOW (USA) - european premiere + KARIN PARK (N) + PLAYFELLOW (D) + VERA LUX (D) + DIVA DESTRUCTION (USA) – exclusive european show after 20 years + A PROJECTION (S) + TERENCE FIXMER (F) + KELLERMENSCH (DK) + VIVE LA FETE (B) + HEPPNER (D) + LADYTRON (GB) exclusive show in Germany in 2024 + NEMUER (CZ) + ÅRABROT (N) + CAMERATA MEDIOLANENSE (I) + CHAIN OF FLOWERS (GB) + HOPE (D)
"CURLEW RIVER" - A Parable for Church Performance by Benjamin Britten featuring Opera Ensemble of the Landesbühnen Sachsen, Ensemble Nobiles, Elbland Philharmonie Sachsen as well as DAVID LEUBNER - "Die Leiden des jungen Werther" by J.W. Goethe

 

Gvllow - Orlok

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.