Dům Iana Curtise je na prodej

Líbilo by se vám žít v macclesfieldském domě, kde vznikaly texty Joy Division?

Většina fanoušků Joy Division by se nejspíš ráda někdy podívala na místo, ve kterém k Ianu Curtisovi přicházely jeho Múzy.  To místo se nachází v jednom z domů v Macclesfieldu, kde Ian, inspirován Gogolem, Nietzchem, Sartrem, Burroughsem a dalšími, skládal střípky budoucích legendárních písní.

Deborah Curtis na pobyt v tomto domě vzpomíná slovy: "Většinu nocí strávil Ian tak, že vešel do modrého pokoje, zavřel za sebou dveře a psal, přerušován pouze šálky kávy, servírovanými skrze krouživý opar dýmu z Marlborek. Nevadilo mi to: považovali jsme to za projekt, něco, co se musí udělat."

A právě tento dům, který by si zasloužil stát se muzeem postpunku, je aktuálně na prodej za necelých 4 282 485 Kč. Pořídit si ho můžete přímo tady. Že by vhodná příležitost pro rychlou kampaň na Kickstarteru...?

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Hele co mate za kurz? Me CNB ukazuje 37,23:( Za 560k bych tam sla bydlet hned!!! ;)
To já taky :D. Máš pravdu, je to překlep, já jsem to zkopčil z počítadla na ČNB a už jsem nezkontroloval, že je to nesmysl. AKtuálně mi to vychází na 4 282 485 Kč, což si myslim, že by tak mohlo odpovídat :). Jdu to opravit v článku, díky za echo ;).
Skoda, uz jsem se videla, jak mi tam litaj psi po zahrade a po nocich hraju s duchem Curtise karty:) Tak pa na CoX!
Dobrá idylka! :). No hele, ono z toho možná nakonec fakt bude nějaký muzeum :). Sleduju to a případně hodím update novinku :). A platí, uvidíme se na COX ;).

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.