Na letošní piknik vám za vaši Batsave podporu dorazí poděkovat i netopýří letka

Všichni přeživší z páteční lodní veselice budou moci (doufejme) doschnout a sžít se s nově příchozími suchozemci na každoročním pikniku.

A když má Prague Gothic Treffen ty kulatiny, dorazí pogratulovat i okřídlení panáčkové ze stanice ZO ČSOP Nyctalus. Těm ostatně už nějaký ten rok sami přispíváte do kasičky na Batsave parties i na PGT samotném. Můžete se tak sami přesvědčit, že jen tak neodhazujete svoje těžce nabyté majetky do nádoby, v níž nadobro mizí. Naopak putují za netopýry a ve jmenovaném záchranném centru najdou svoje uplatnění, které Drákulovi parťáci dozajista ocení.

Dojde na povídání o netopýrech s ukázkou živých, ochočených, trvale hendikepovaných netopýrů, budete moci pohlédnout netopýrovi z očí do očí, vyfotit se s ním, nakrmit (netopýra - sebe až posléze), dotknout se ho (netopýra - sebe až posléze). Proběhne netopýří poradna, budete si moct přivlastnit informační materiály o netopýrech i nějaký ten suvenýr (více informací o organizaci na www.nyctalus.cz). 

Na letošním pikniku si s nimi tedy můžete pohovět osobně. I z toho důvodu žádáme všechny majitele vlkodlaků, psů, koček a dalších mlsalů, aby protentokrát nechali svoje mazlíky doma. Samozřejmě, že vás nikdo nevykáže, pokud není jiná možnost, ale určitě tak podpoříte klid našich letu neschopných hostů. 
 


Nebude chybět ani kulinářská soutěž Spookie Cookie. Pečte tedy rakve, nebožtíky, gotiky a třeba i ty netopýry. Samozřejmě nemám na mysli naše hosty s hranolkama a tatarkou, nýbrž perníčky a jiná cukrátka v podobách, které ocení vkus morbidních mozků, které piknik navštíví (ano mozky můžete taky). Odborníci pod vedením Ketmary pak jistě ocení jak vzhled, tak chuť a nejbubáčtější dobrota dojde ocenění a vstupu na PGT zadarmo.

Nu a v neposlední řadě samozřejmě přijďte jen tak posedět, popít, poklevetit s přáteli a posbírat síly na večer plný muziky na třech stagích ve dvou nedalekých klubech. Piknik začíná v sobotu 29.8. v 16:00 a konat se bude na Vrchu svatého Kříže v parku Parukářka (v případě nevlídného počasí najdeme azyl v zahrádce klubu Storm, v němž večer vypukne bouře taneční – snad však úprku z parku nebude třeba). Těšíme se na vás!

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Pokud chcete podpořit klid zmíněných netopýrů nechte doma i sebe. Nejsme totiž zvědaví kromě vlkodlaků, psů, koček a dalších mlsalů ani na vás, natož na nějaké dotýkání. Mystifikace symbolů na zvířata je vytvářena jen ze strachu z nich, domestikace je rádoby plán lidstva. Až mne budete krmit, fotit se se mnou, dotýkat se - o co vám kurva doopravdy jde? O váš dementní víkend s nezvyklými zvířaty?
Fskutecnosti je to plan na zotroceni netopyru vsech barev a ras. Psy tam nechceme proto, ze by tem netopejrum mohli vykecat jak hrozne to otroceni je.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.