Další hromada oznámených kapel na Castle Party

Soupiska dalšího pokračování tradiční polské hradní slavnosti vypadá čím dál zajímavěji. A dočkáme se i českého zástupce. Kdo to je?


Už více než měsíc uplynul od oznámení hlavní hvězdy příští Castle Party, kterou není nikdo menší než samotní Fields of the Nephilim (víte). Pokud jste se ale báli, že si touto hvězdou pořadatelé tak trochu "vystřílejí patrony", byly to naštěstí liché obavy. Do soupisky kapel totiž za ten měsíc přibyla náruč plná zajímavých kapel.

Můžeme se tak těšit třeba na dánské EBM veterány Leæther Strip, legendární protogotické otce UK Decay, darkwave hvězdu Clan of Xymox, belgickou válcovačku Absolute Body Control, domácí gothicrockové miláčky Closterkeller, jejich krajany Deathcamp Project i jejich slibný vedlejšák undertheskin. Navíc budeme mít možnost vidět hned na dvě vystoupení Artauda Setha – zaprvé s probuzenými Garden of Delight, a pak s projektem Near Earth Orbit, na němž spolupracuje s Ashley Dayourem. Ashley navíc do Bolkowa přiveze své goatwave rituály The Devil & The Universe.

A jako každý rok, i letos bude do Polska vyslán zástupce české scény. A tou bude kapela, kterou Poláci milují snad ještě více než domácí publikum – ano, správně hádáte, že je řeč o XIII. století.

Soupiska ještě není kompletní, ale už teď má člověk spoustu důvodů si příští rok od 28. do 31. července vyrazit do Bolkowa, že? My tam budeme!


UK Decay - Decadance

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

UK Decay a Fields? Hmmm!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.