Mulphia vyvrhla na povrch gejzír nového materiálu

Je pravda, že jsme o aktivitách domácího projektu mulpHia dlouho nereferovali. A po zásluze jsme tedy byli potrestáni záplavou nového materiálu, který Richard Viduna během posledních měsíců spáchal. Začneme albem "Volání". K němu už se vztahuje poslední novinka, kterou jsme tomuto projektu věnovali. Dříve čistě anglickými texty oplývající projekt totiž načal loni na jaře sérii EPček s českými texty. Postupně tedy vyšly digitálně EPčka "Rituál", "Očistec", "III", "Ona hoří" a "Ztracená víra", ovšem vrcholem celé série je jistě dlouhohrající deska "Volání", která se zaobírá tématy rituálů, kultů, čarodějnictví.

 
Ovšem to není zdaleka všechno! Už před vydáním se na Bandcampu projektu objevila kolekce "Nocturno", která zase představuje mulpHii v jiném světle. Zatímco "Volání" představilo kutnohorský projekt jako tvůrce temných zpívaných skladeb, "Nocturno" se bez vokálů obejde. Místo toho penetruje instrumentální kompozice kytarovými riffy a celá kolekce má více industriálně rockové vyznění.
 
 
Nemáte dost? Pak tu máme další kolekci. "Volani (Beze slov)" nabízí první český výtvor mulpHia z jiného úhlu, a to v instrumentálních verzích, beze zpěvu, nevíc s s lehkými modifikacemi v aranžích.
 
 
A to stále ještě není všechno! Extended verzí oplývá i instrumentální deska "Nocturno". Tenokrát se nedočkáte jiných verzí už vydaných skladeb, ale další palby čtrnácti autorských novinek. Znovu v instrumentální podobě a kytarami zaimplementovanými v aranžích jednotlivých kompozic.
 

 

A teď to nejdůležitější. Máme potřebu upozornit na skutečnost, že každá z těchto desek je k dostání za cenu dvou až čtyř piv v hospodě. Pokud jste tedy fanoušci temné elektroniky, máte jedinečnou příležitost podpořit domácího autora drobnou částkou a i tímto způsobem ho povzbudit v další tvorbě. Konec hlášení Sanctuary.cz crew.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Richarde pekna prace, ma to silu! jeste to tak predvest lidem nazivo!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.