Elektronická Hardwired party startuje už tento pátek!

U startu nové série electro parties bude oblíbený Daniel Myer.

Čtenář, který někdy navštívili electro stage v rámci Prague Gotik Treffen, bude mít rámcovou představu, co může čekat od Hardwired. Bez nějakých velkých opiček kolem - hudbu, hudbu a zase hudbu. S osádkou Sanctuary.cz se můžete nepravidelně setkávat v rámci Batsave parties, které jsou tu pro fans kytarových stylů scény. Elektronici byli v tomhle směru tak trochu zanedbáváni i díky tomu, že v Praze souběžně probíhají některé další taneční veselice, na nichž mají šanci se vyřádit. Nakonec jsme si však řekli, že by ona zmíněná pomyslná electro stage z PGT mohla proběhnout přeci jen častěji než jednou za rok. Proto Hardwired.

 


DJ Daniel Myer na PGT 2014

 

Právě návštěvníci Prague Gothic Treffen budou dobře vědět, co dokáže pan Daniel Myer, známý tunou aktivit v kapelách jako Architect, Haujobb, Covenant atd. Už nejednou nám tento chlapík ukázal, co umí a protože má Prahu rád a Praha má ráda jeho, bude to právě on, kdo zahraje na premiérovém večírku. Za pultem ho doprovodí ostřílený DJský harcovník Papouch, electroindustriální terorista Muchacho R0b0t0 a pořádající Sanctuary.cz DJ Crew. Všichni budou do návštěvníků ládovat EBM - industrial - harsh - dark electro - synth novinky i léty prověřené klasiky. 

 


Front Line Assembly - Neologic Spasm


Vůbec první Hardwired Party odstartuje 10. února 2017 v útulném Kontrast Baru, který najdete v ulici Malířská na Letné. Vstup čítá lidových 70 Kč.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.