První Batsave letošního roku roztančí klub FAMU tuto sobotu

Na všesokolský slet nás neužije, ten všenetopýří nám ale už chyběl!

Nepříjemně dlouhé ticho zavládlo kolem Batsave parties, ale ztráta domovského klubu Basement se ukázala větším průšvihem, než se původně mohlo zdát. Adekvátních klubů, v nichž by se netopýři cítili dobře a vyřádili se do sytosti, je v Praze až nečekaně jako pověstného šafránu. Ať je to jak chce, nazrál čas bouchnout křídlem do stolu a pohnout chlupatými zadnicemi. Batsave is back!

 

 

Naše ztuhlé údy dorazí rozcvičit DJ Soyre, který pravidelně masíruje návštěvníky Rare večírků. Zbytek času si na vás smlsne Sanctuary.cz crew - tentokrát Nephilim, Demi Mortuus, Samgarr a místo kouzelníka možná přijde i Ezechiel. Klasicky můžete čekat gothic rock, post-punk, dark wave a další příbuzně temné songy. Jako vždy jejich hudební nadílku doprovodí černobílá projekce a to vše zcela zdarma. Pokud chcete za každou cenu utratit peníze, pak je můžete vložit do kasičky, jejíž obsah poputuje na adresu záchranné stanice ZO ČSOP Nyctalus, která je věnuje svým netopýřím chovancům.     

Poprvé proběhne Batsave v klubu FAMU, který najdete kousek od Národního divadla (přesněji Smetanovo nábřeží 2). V jeho prostorách nedávno řádily třeba post-punkové hvězdičky Soviet Soviet (report čtěte ZDE), na rozšafné dovádění je tedy místní osazenstvo přivyklé. Klub je vegan friendly a nabízí různorodé (večer tedy už nejspíš jen studené) pochutiny, nehrozí tedy, abyste uprostřed párty padli hlady. Začínáme ve 21:00 a bude to pořádně nahlas!!!


mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.