Prague Gothic Treffen 2?

...pamatujete si na naší první akci, kterou jsme ve spolupráci s Legion W pořádali loni v BumBaru? Rádi bychom z toho tak trochu udělali tradici, a zároveň se co nejvíc přiblížili tomu, co byste od druhého ročníku "Prague Gothic Treffen" čekali vy....


... a právě to je důvod, proč bychom vás rádi poprosili o spolupráci. Stačí nám maličkost - trocha vašeho času a ochota zodpovědět deset otázek, které nám hodně napoví o směru, kterým bychom měli PGT 2 postrčit. Na základě výsledků této anketní akce totiž budeme PGT koncipovat, takže máte skvělou možnost zasáhnout přímo do "dramaturgie". Ostatně, je to i (především) VAŠE akce ;).

Za veškerou podporu předem děkujeme.

CZ Sanctuary

 

 

Anketa od BlueBoard.czAnketa od BlueBoard.czAnketa od BlueBoard.cz
 Anketa od BlueBoard.cz
Anketa od BlueBoard.czAnketa od BlueBoard.czAnketa od BlueBoard.cz
Anketa od BlueBoard.czAnketa od BlueBoard.czAnketa od BlueBoard.cz

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak snad to vyjde, těším, těším. Hudbu bych střídal ať si každý příjde na svý, ale rozumě ;-) <br />Zkuste to navléct jako Tokio Holet party, tam bude lidí, že se nehnem a pak jim předvedeme o čem to je :-P
Pokud se tedy bude jednat o červen.. a mine to moje přijimačky (jakože, nejspíš ano) Tak přijedu moc ráda. Tak se snažte... !
Ráda bych akci v červnu (budu mít po maturitních stresech, tudíž bych mohla na 100%... Dál bych ráda, aby se pouštěná hudba zaměřovala hlavně na metal, ale hlavně to nepřežeňte s tím Indrustriálem, elektrem a EBM a já nevím, jak se všechny ty styly jmenujou (to je můj zcela osobní názor - tohle moc nemusím).<br />No, myslím, že vstup do 100,- by byl naprosto přijatelnej a trička a placky jsou skvělej nápad.<br /><br />No, takže takhle nějak jsem hlasovala ;-)
[1] heh tohle jsme uz probirali na electro festu ne? Tokio Hotel afterparty :-D
[3]no ja bych byl zase rad, aby se to zase s metalem neprehanelo... pokud chces poslouchat metal, jdi na koncert, tech je v CR plno... kdezto jinou (mnohdy i kvalitnejsi) hudbu tady tezko najdes.... neber to osobne, jen ma reakce na prispevek, ktery me lehce prekvapil..<br />na akci by se melo hrat vsechno, metalu poskrovnu, protoze ostatnich zanru je hodne, tak aby to bylo rovnomerne rozvrzeno..;-)
V tomhle ma Forn uplnou pravdu, ze nejen koncertu, ale dnes uz i spousta klubu muze poslouzit k poslechu metalu zatimco z ostatnich zminovanych v ankete bychom ztezi pohledali :-) Samozrejme nic neprehanet, ale ono to stejne vyplyne z rozpolozeni lidi a casu, protoze tezko muzete o pul 1 poustet tahlou klavirni skladbu od ja nevim napriklad Within temptation, kdyz vam tam budou vsichni spat 8-)
No taky furt >((<br /> :-D :-D
...Co si mám pod pojmem gothic dresscode představit?
Forn a Paesant: Máte i nemáte pravdu. Je sice hodně míst, kde se dá metal a tvrdší hudba poslechnout, ale docela určitě tam nebude tak dobrá společnost gotů a lidí ze subkultury,správná atmosféra a tak ;-)<br /> Jinak co se hudby týče, myslím že víše umístěná anketa vypovídá za vše potřebné k případné diskuzi(pominu-li volbu všehochuti, která je pro konečný výběr nakonec zavádějící, tedy zcela irelevantní)-metal a deathrock rulez i pro sestavu, ktrá by chtěla na Treffen2 8-) <br />(jen reakce na reakci co reaguje na chudinku zlou addeladie :-D )
[8] Já bych "gothic dresscode" definoval jako " způsob, kterým se obléct", takže "povinný gothic dresscode" by se dal shrnout jako - " nutnost se stylově obléci", a nezáleží na tom, zdali to bude viktoriánský aristokrat, roztrhaný deathrocker, upír z Nosferatu, nebo androgenní cyberfreak - "gothic" má mnoho podob ;-)<br /><br />[9] Volba " od každého trochu" mi zavádějící nepříjde, má vyjadřovat možnost kombinace všech uvedených stylů - tedy od ambientu přes electro po gothic rock a odnože metalu.<br /><br />Nicméně bych ještě dorozšířil tuto anketní akci o další informace - co takhle napsat do diskuse jména kapel, které by podle vás na playlistech neměly chybět? ;-)
sisters of mercy cure bauhaus misfits damned deinelakaien cruxshadows sopor eternus depechemode tristania hollenthon arcana disturbed moonspell clanofxymox nightwish suicide comando in extremo 69 eyes lacrimosa lahkamuza manson aiden miguelandlivingdead nihilists lastdaysofjesus xiii.stoleti siouxsieandbanshees tiamat hocico withintemptation suigenerisumbra combichrist cinemastrange legendarypinkdots i kdyz vim ze pulka kapel do gothiky nepatri ale mne tam sedi
Ezechiel: tak ted´už jenom zbývá doufat, že se dokážu obléknout stylově ... :-D
Pain: mno, to musíš, obléci se stylově:-D jak by to vypadalo, kdyby nám tam někdo pobíhal obyčejný:-D to by byla katastrofa ;-)
[11] Ja bych rekl, ze do dnesni rozkosatele gotiky patri skoro vsechno uvedene, snad s vyjimkou hollenthon a disturbed...
A my pametnici :-D vime, ze Disturbed s trochu "gothickym" coverem CD ted tahne vzhuru predelavka 20 let stareho hitu Land of Confusion od Genesis.
DarkOrion:Disturbed mi příjdou dost gothičtí..už jen když se podívám na americké fandy gothické subkultury a přízněnce téhle hudby, tak to snad mluví za vše...tak nevím, proč by tam neměli patřit, určitě tam patří víc, než nějaké EBM skupiny.
Takže podle všeho, bude Treffen ve stejném duchu jako minule, s tím rozdílem, že si nadiktujeme co chceme poslouchat?
[16] ano disturbed maji gothickou atmosferu ale to ma ebm taky ale ty ho asi moc nemas rada nemas vid ja mam rada vse gothicke
promin mam tam chybi cernaslecno ale ty me chapes :-)
Cerna slecna: EBM do gotiky patri s tim se budes muset smirit ;-)
[10]<br />To jak "od každého trochu" myslel autor však nemění nic na tom, jak vyznívá výsledný text v anketě. Sem přesvědčený, že tuto možnost volí převážně lidé, kterým je ve svém principu jedno, co se bude na treffenu hrát(protože přišli kvůli lidem hlavně)a zbytek budou tvořit lidé, kterým se líbí více stylů, tedy by stejně přidali po jednom hlase v každé kolonce.Tedy je pro výsledek ankety tato kolonka naprosto irelevantní ;-) Co tím chci říct je, že by se potom výsledná"všehochuť" měla řídit ve spravedlivém poměru, dle výsledku z ankety, aby se dosáhlo nezaujatého a objektiního výstupu ;-) Tedy tvrdší hudba převážně v poměru 14:4!(ty 4 sou všechny ostatní!vypsané kategorie)
Ad dresscode:Co takhle potemnělé darkcode/batcave s prvky Cyber(např účesem)? Šlo by t dohromady?
[15]<br />Disturbed že není Gothic? Jakožto pamětník docela již letítý si s Tebou dovolím nesouhlasit :-) ...leda by spadávali do skupiny těch kapel jako MM, HIM,Apocalyptica atd...ale to je pouze věcí zaslepenosti některých jedinců, kteří tyto kapely odmítají jako Gothic, zatímco jinde ve světě sou za ně rádi, že i Gothica de alespoň někde vidět že existuje. Vždyť pamětníci určitě pamatují jak Bauhaus, nebo Systers bouraly žebříčky hitparád jako ta nej popárna dané doby ;-)
[16]<br />Jak psali víše. Dnes už patří do Gothic asi všechno. Já už jen s rukama v klíně dva roky čekám, kdy se zapojí i Housegoth a Hiphopgoth,případně RnBGoth :-?
[17] Treffen 2 bude takové, jaké si na základě otázek určíte. Průběžné výysledky zatím opravdu vypadají spíše ve prospěch modelu Treffen 1 - tzn přesně jak bylo řečeno - hudbu víceméně jako podkres k rozhovorům se známými a a seznamovaček s neznámými - čili víc "setkání", než "fest".<br /><br />[21] Aha, už chápu, o co jde. :-) Tobě vadí, že možnost " od každého trochu" obsahuje rovnoměrné rozvržení zmínaných stylů, zatímco Ty bys preferoval sestavení playlistu na základě poměrů z ankety, je to tak? :-)
[23] Pochybuju, ze by je vzali napriklad na WGT, a nejsou gothic prave tak jako treba Eisheilig gothic je, coz budu jako gotik tvrdit neoblome (presto ze je posloucham a dodnes jezdim treba na BA).
neumim si predstavit ze by mohl byt house nebo hiphop gothicky
DarkOrion: Hehe jop tvrdit můžeš co chceš, ale víš jak to bývá "hlas lidu, hlas boží" :-D Dneska máš pod Gotikou skoro fšecko ;-)
[25]<br />Uhodl!Jop přesně tak bych to preferoval. Ale taky bych preferoval, kdyby se to podle tohoto modelu i nakonec zorganizovalo...přecejenom má to být akce, na které si lidé volí co chtějí poslouchat a tohle(výsledek ankety) je názor valné většiny tady ;-)
ja bych to spravedlive rozdelila mezi vsechny styly a bylo by to nejjednodussi
[30] jop nejjednodušší ale ne spravedlivé ;-)
V ankete vede gothicrock, batcave, postpunk, deathrock, ja si na hlas lidu nestezuju :-D metal mi nevadi a tri songy EBM snad druhy tabor taky prezije ;-)
[32] mno vede, to me docela prekvapilo!
Docela velkej zájem o PGT 2 - to je dobře... Co se týká termínu, tak když minulej ročník byl v květnu - tak bych to udělal znovu v květnu, ať to má tu tradici :-D Jinak je mi to osobně vcelku jedno. Jo a můžu přitáhnout živák Cinema Strange na DVD - Pressed Flowers / Squashed Blossoms abych přispěl svou troškou do mlýna ;-) nebo něco v tom smyslu... Jestli je na to třeba někdo zvědavej... V podstatě bych to nechal tak jako minule, ale určitě bych uvítal prodej CD, trička, placky, štrůdly, bábovky :-P to je si myslim docela dobrej nápad
[33]mno on tenhle žánr vede i na fóru a mmj celkově v Gotice si myslím ;-)
[31] a co bych teda mela zvolit kdyz mam rada jak electro tak gothic rock tak metal tak industrial a mela bych jen jednu moznost ;-) ja mam bych rada vsecky ty styly na pgt :-)
[36] Tyjo ale ale dyť já to psal ;-) právěže když máš ráda od každého něco, tak nejsi rozhodná pro vyhodnocení-dáš každému jeden hlas,nebo žádný žejo :-D Pro Tebe samotnou je pak v podstatě jedno co se bude hrát,protože se Ti líbí všechno, ale pro takového zastánce tvrdší muziky, bude třeba poslouchání stejné dávky EBM/Industrialu porod! 8-O ...myslím že pak bude asi spravedlivější, když rozhodne dav,který hlasuje převážně pro tvrdší muziku,než aby to vyšlo tak na půl ;-)
[37] Okay, myslím, že máš pravdu, zohledníme poměry stylů v anketě (proto jsme jí ostatně dělali ;-) ) a podle toho vybereme DJs.... :-)
Sakkra, v tom případě chci hlasovat znova :-| :-D :-D<br />Těším se, snad se tentokrát na tuhle akci dostanu :-)
Disturbed? je tady skutečně řeč o tý metalový skupině který má na svědomí např. (down with) the sickness? Nechci se zapojovat, jen se ujistit o čem je řeč..:-)<br /><br />lepší varianta než hudby "od všeho něco" tu pro naší rozmanitost stejně asi nebude, tak snad se nějak vhodně odhadne poměr... Každopádně se těším, o to víc že 1 mi utekla :/
[40] Je rec o techto Disturbed, pro me dobra metalova kapela, a nechci se nechat presvedcit o tom, ze je taky gothic. A ze Amorphis jsou letos na WGT a Front Line Assembly na Rock For People 8-O je vec predevsim poradatelu a (nebo) manageru kapel. Ja mam jenom ten nazor, ze se tam nehodi. Jak Disturbed do gotiky, tak Amorphis na WGT, tak FLA na Rock For People.
[41] A korunu tomu nasazují The Levellers na WGT...
[41] to se samozřejmě nenech, přeci nechceš žít v klamu :D Vlastně vůbec nechápu, jak někoho něco takového mohlo napadnout. A to pamětnické odůvodnění nic nezdůvodňuje, ale ono je to stejně celkem jedno. To že se nějaká kapela někde objeví nemusí ještě tolik znamenat. Složení festivalů obvykle bývá trochu volný, taky bych například nečekal Skinny Puppy na Love Planet, a že láska z nich přímo číšela :-)) můžeš to brát prostě jako zpestření. na Castle Party taky bejvá i metalový "překvapení" :D
[35] Obzvlášť bábovky jsou fajn nápad... :-P :-D
Crematory

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.