Co uslyšíte dnes večer ve Scéně na Radiu Wave?

Výborný a hluboký rozhovor s mužem, který je legendou hned několika žánrů od new wave k industrial rocku, panem Gary Numanem. Plus samozřejmě novinky na scéně. Tak jedem!

Gary Numan – živoucí legenda nejen elektronické scény, zahraje v úterý 24. října poprvé na území bývalého Československa, v bratislavském Majestic Music klubu. Přijede podpořit vydání nové desky "Savage", která veterána vynesla po více než třech desítkách let znovu do Top10 britské albové hitparády. O prvních krůčcích, aktuální situaci, zvládání příznaků Aspergerova syndromu, hrdosti na 11letou dceru, která s ním zpívá na albu, nebo o tom, proč zpěvák skončil s akrobatickým létáním, to všechno prozradí rozhovor v 474. díle gotické dvouhodinovky na Radiu Wave. Moderuje Pavel Zelinka a Tomáš Hoyer.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

Rabia Sorda – Obey Me

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.