CZ Sanctuary Newsletter

...aneb malý zlepšovák pro naše čtenáře s omezeným přístupem na internet...



Jak jste si možná všimli, v levém sloupci nám přibyl odkaz "Odebírat newsletter!" a možná se někteří podivujete, co že to vlastně je. Jedná se v podstatě o email, shrnující novinky na webu, který jednou za čas přijde zájemcům uvedeným v naší databázi (adresa se přidává prostřednictvím uvedeného formuláře).

Tato funkce je vhodná zejména pro ty, kteří nemají pravidelný přístup k internetu a nemohou tedy sledovat, co se aktuálně děje na CZ Sanctuary. Ti se tak již nemusí strachovat, že by jim nějaký ten zajímavý článek/pozvánka na akci/soutěž utekla - jediné, co pro to musí udělat je vložit svůj email do tohoto formuláře a těšit se na první newsletter. Tato služba je pochopitelně zadarmo.

Samozřejmostí je i to, že vaše adresy nebudou poskytnuty třetí osobě a že maily, které vám od nás příjdou nebudou obsahovat zvýhodněné nabídky Viagry, nebo různých "cool porno site", ale řádné informace ze scény.

Doufáme, že alespoň některým z vás bude tato drobnost ku prospěchu a zpříjemní vám pobyt na CZ Sanctuary.

Vaše CZ Sanctuary

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Mě ve firmě brzo od netu odstříhnout až zjistí kolik času trávím na Sactuary, proto tuto možnost velmi vítám, děkuji děkuji děkuji ;-)
ja take asi nebudu prvni registrovana ze :-D
Díky za opravení RSS. :-)
[3]Neni zac, jen se stydim ze to trvalo tak dlouho :-(
jak casto ma chodit ten newsletter zatim mi nic nedorazilo
Jeste neee, cekame s tim na jeden clanek, ktery to odstartuje ;-) Pak to bude cca 2x do mesice...zatim zasypavame svet a lameme si hlavy s newslettery zombie walku:D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.