Android Lust přichází po čtyřech letech pauzy s novou deskou

Android_Lust_-_The_Human_AnimalŽenská obdoba Trenta Teznora z Nine Inch Nails, divoženka Shikhee původem z Bangladéše, která samojediná vede od roku 1995 projekt Android Lust, přestala rekapitulovat a s vyčištěným stolem se vrhla do tvorby nových písniček. Výsledek spatří světlo světa 27. července v podobě alba “The Human Animal”.

Čtvrtá řadovka newyorské rezidentky přichází na světlo světa po čtyřech letech od vynikající desky “Devour, Rise and Take Flight“. Poprvé se jedná o skladby vzniklé na základě společných jamů s doprovodnou kapelou, které daly novinkám nečekané organickou příchuť. CD je protkáno množstvím pouličních nahrávek, které Shikhee nahrála na svůj přenosný nahrávací přístroj při svých toulkách po newyorských bulvárech. Desku uzavře bonusový remix skladby God In The Hole, který má na svědomí bývalý bubeník Nine Inch Nails Jerome Dillon a jeho kamarád, producent Anthony Baldino. Společně tak předělávkou vytvořili vyklidněnou tečku dlouho očekávané desky Android Lust.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

konecne je to tady
Jupí! :-) Doufám, že to bude fakt dobrý! :-)
btw, jedna skladba uz je k dispozici ke stahnuti (ale je nutna registrace na twitter). vice viz ofic. stranky.
Měla jsem možnost poslechnout si skladbu "God in the Hole" a nemůžu se dočkat celého alba... Shikhee opět dokázala, že si zaslouží mou přízeň...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.