Slovenský Inductiv Industrial Festival 3.0 hlásí změnu termínu a warm up

Dnes už můžeme říci pravidelná slovenská akce Inductiv Industrial Festival na jaře ohlásila své třetí pokračovaní. A protože se od té doby výrazně posunul termín minifestivalu a přibyla velmi zajímavá akce, která Induktiv s pořadovým číslem tři předchází, shrňme si vše, co o připravovaném večírku víme.

 

Chrysalide_2011

 

Na jaře letošního roku ohlásíli organizátoři Inductiv festivalu jeho třetí pokračování. Původní listopadový termín byl ale nedávno z organizačních důvodů přeložen o měsíc dříve na finalní pátek 28. října. Místo konání - zbrusu nový klub BRITISH rockstars, který najdete v Bratislavě v Panské ulici číslo popisné 14.

Hlavním lákadleb bezpochyby budou spřízněné francouzské formace Chrysalide a Sonic Area, které se v loňském roce předvedly, jak na Moravském Industriálním festivalu v Olomouci, tak v Praze v klubu Matrix. Navíc Chrysalide také zaútočili v letošním roce ze zálohy na nic netušící účastníky Hell Party.

Francouzské industriální bohatýry doplní domácí, rozuměj čeští Depressive Disorder, kteří byly součástí prvního pokračování Inductiv Industrial Festivalu. Tentokrát se budou snažit obecenstvo do kolen v novém čtyřčlenném složení. Na čtveřici doplní line-up méně známí, ale stejně interesantní Pražáci Discrimination, kteří mixují cyberpunk s metalem a NIN industrialem.

 

{myspace}110268812{/myspace}

Discrimination - live .. official video

 

Ale to ještě není všechno! Jako speciální návnadu na říjnovou veselici políčili organizátoři na fanoušky past už na neděli 11. zíří, kdy do stejného klubu sezvali běloruské elektronické bohatýry Ambassador 21 a k nim, jako protiváhu, umístili domácí hlukové projekty ...LESOM a Angel Epilepsia.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.