=UKONČENO= Soutěž o dva lístky na koncerty Malakwa a dalších v Ostravě a Bratislavě

Ostře naladěná smečka kapel v čele s Francouzi Malakwa a Republik Of Screens se prožene v následujících dnech třemi kluby Česka i Slovenska. My pro vás máme možnost výhry 2 volných vstupenek na bratislavský večírek a dalších dvou na koncert v Ostravě. A navíc panáka s Malakwa po koncertu na obou štacích k tomu!

 

malakwa_czech_tour_2012

 

Jak víte z našeho webu už z listopadu loňského roku, březen je měsíc, který bude v několika česko-slovenských městech zasvěcen tvrdě elektronické hudbě. Po necelém roce se do Prahy, Bratislavy a Ostravy vypraví francouzská Malakwa, jejich krajani Republik Of Screens v doprovodu domácích Akimbo, M.A.C. of Mad a BBYB. Na koncert 23. března v bratislavském klubu U Očka a o den později 24. března se mohou dva a dva z vás podívat úplně zadarmo. Stačí mít štěstí při losování, být zaregistrovaný v našem newsletteru (registraci najdete v levém sloupci stránek) a správně odpovědět na otázku:

 

Jaké vydavatelství přivedlo na svět loňskou desku "Street Preacher" Francouzů Malakwa?


Své odpovědi posílejte do čtvrtečního poledne (čtvrtek 22. března 2012, 12:00) na emailovou adresu redakce@sanctuary.cz s předmětem "Malakwa - Bratislava" nebo "Malakwa - Ostrava", podle toho, kam byste rádi na koncert zavítali. Do emailu nezapomeňte uvést své občanské jméno, které v případě výhry předáme pořadateli akce k zapsání na seznamu hostů. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během čtvrtečního odpoledne. Přejeme hodně štěstí!

 


Malakwa - Make Up Your Rules

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.