And One odkládají turné

Jarní koncerty And One se neuskuteční.

 

and_one

 

Koncertní šňůra byla původně naplánována na duben a květen a měla se nést v duchu coververzí Depeche Mode. Steve Naghavi zveřejnil na oficiálním webu kapely prohlášení, z nějž vybíráme to nejdůležitější: "Turné přesunujeme na konec podzimu letošního roku. Vím, že fanoušci většinou serou na důvody přeložení a tak jsem se rozhodl jim říci celou pravdu. Zjistili jsme totiž, že většina fanoušků nechce žádné 'cover' koncerty Depeche Mode, podzimní turné tak bude čistě v duchu repertoáru And One. Vy sami si pak budete moci hlasováním na internetu zvolit skladby, které na koncertech budeme hrát. Uděláme všechno pro to, aby náhradní koncerty byly co největší a nejpůsobivější!" (celý text otevřeného dopisu v němčině si můžete přečíst zde).

Původně plánovaný support v podobě Welle:Erdball zůstává v platnosti, naproti tomu Covenant jako speciální host bohužel svou účast musí zrušit. Vstupenky zakoupené na jarní termíny zůstávají v platnosti.

Potvrzené termíny 'S.T.O.P. Full-Time Show 2012":

16.11. Leipzig, Haus Auensee
17.11. Berlin, Columbia Halle
23.11. Hamburg, Markthalle
07.12. München, Backstage
08.12. Dresden, Alter Schlachthof
09.12. Hannover, Capitol

A jedna dobrá zpráva na závěr: Na připravovaném albu "S.T.O.P.", o kterém jsme psali naposledy před pár dny, se objeví jako hostující zpěvák Douglas McCarthy (Nitzer Ebb). Speciální edice nové desky bude obsahovat navíc ještě EP "Treibwerk", kde najdeme vedle McCarthyho také frontmana Covenant Eskila Simonssona.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.