První série plánovaného živáku Recoil vyprodaná za 24 hodin

Projektu Recoil bylo v posledních dvou letech všude plno. Vydání výběrovky "Selected…", následné stejnojmenné tour, které zavítalo i do České republiky. Vřava okolo Alana Wildera a blízkého spolupracovníka Paula Kendalla se uzavírá právě vydávaným live záznamem "A Strange Hour In Budapest".

 

recoil_-_A_strange_hour_in_budapest-cover

 

Byla to otázka 3 týdnů. 11. května vydavatelství Alfa Matrix vyhlásilo, že vydá limitovaný audiovizuální záznam představení projektu Alana Wildera Recoil "A Strange Hour In Budapest" v blu-ray podobě. A 1. června, v den 53. narozenin autora, po 24 hodinách předobjednávek byla limitovaná edice 1000 kusů v tahu!

Jak už název napovídá, záznam obsahuje kompletní vystoupení dvojice z maďarské metropole, které se odehrálo 4. prosince v moderním sále Szikra. Pouze zde totiž Recoil využili speciální extra velkou obrazovku o velikosti 8 x 5 metrů. Koncertní záznam režíroval Attila Herkó. Jeho tým využil nejnovější technologie s vysokým rozlišením, aby se podařilo zachytit všechny události v celé své kráse. Kompletní koncertní film v délce zhruba 84 minut v HD rozlišení a pětikanálovém zvuku je základem blu-ray disku. V bonusech ale naleznete několik promo klipů a doprovodné videoprojekce proběhlého turné.

Pokud ale smutníte, že jste se dozvěděli o nosiči s křížkem po vyprodání, pak netruchlete. Alan se s vydavatelem dohodl, že vyjde dotisk ("Red edition"), který sice nebude v luxusním digipackovém provedení, ale po obsahivé stránce bude totožný s limitovanou, již vyprodanou edicí. Ke všem objednávkám navíc obdržíte unikátní přístupový kód k on-line úložišti, odkud si bude moct legálně stáhnout další bonusy – rozšířený booklet v PDF podobě, audio stopu koncertu, fotografie nebo tapety pro pozadí vašich počítačů a chytrých telefonů.

Veškeré podrobnosti o vydání, formátech, technických informacích, souborech ke stažení a dalších věcech najdete na micro-site www.bluray.recoil.co.uk.

 

Recoil : 'A Strange Hour In Budapest' - A director's View

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.