Iron Sky získal před uvedením do českých kin pikantní trailer

Ještě předtím, než vstoupí do českých kin černočerná komedie "Iron Sky", o které jsme na stránkách Sanctuary.cz už mnohokrát psali, uvádí český distributor na světlo světa speciálně pro naší republiku vyrobený trailer, který uvádí mnohé ze současného dění na domácí politické scéně do radikálně jiných souvislostí.

 

Iron_Sky_-_plakat

 

Očekávaná sci-fi komedie "Iron Sky" vznikla v norsko-německo-australské koprodukci a poprvé byla promítnuta 11. února na Mezinárodním filmovém festivalu v Berlíně. Do Česka vstoupila přes 47. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, kde jí uvedl sám duchovní otec a režisér Timo Vuorensola. Příští týden, konkrétně 12. července, se snímek vrhá i do českých kin, ale ještě než k tomu dojde, přichystal český distributor jako předkrm speciální trailer. Ten je stejně břitký jako film samotný a rozhodně z něj nebude mít radost jeden známý český politik. Uhodnete, o kterého veřejného činovníka se jedná?

 

ProtektoRATH: Iron Sky Trailer

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Já bych jenom poopravila, že koprodukce je finsko-německo-australská. Jinak trailer vztáhnutý na naši republiku je opravdu hustě černočerný humor trefený přímo do černého.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.