Haujobb nabídli zdarma ke stažení nové EP

Návrat dvojice Haujobb po šesti letech ticha se nedá nazvat jinak než triumfální. Daniel Myer a Dejan Samardzic přiživují vzedmutou vlnu zájmu novým EP "Let´s Drop Bombs", které nabízí volně ke stažení.

Haujobb_-_Lets_Drop_Bombs

 

"Nové EP je myšleno jako poděkování všem, kteří se zasloužili o tak úspěšný návrat naší kapely na scénu. Pro ty z vás, kteří si užíváte a sdílíte s námi naší hudbu, kterou jsme nabídli na posledním EP a řadovce "New World March". Pro ty, kteří nás podporují na našich koncertech. A také pro ty z vás, kteří nám pomohli s vydáním našich posledních nahrávek, vytvořili k nim úžasný výtvarný doprovod a na závěr i pro ty, kteří se postarali, že nejen naše desky, ale i koncerty mají parádní zvuk. DĚKUJEME!". Takto uvádí duo Haujobb na svět své nové EP "Let´s Drop Bombs".

Najdeme na něm radio a rozšířený edit titulní kompozice, jednu nevydanou skladbu a navíc remixy kousků z "New World March" od The Horrorist, Amnistia nebo People Theatre. Celou devítiskladbovou kolekci si můžete stáhnout na Bandcamp profilu kapely za cenu "dle vlastního uvážení". Během několika dnů bude kompilace k dispozici i v dalších standardních digitálních prodejnách (Tunes, Amazon nebo eMusic). Na závěr pak Haujobb na svých webovkách doslova doslova píší: "Rozhodli jsme se k vydání EP i z toho důvodu, abychom si definitvně vyčistili hlavy a mohli začít pracovat na nové desce." Vida!

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.