Na Magickou noc vábí také starodávné noviny Trubadúr i limitované vstupenky

Kralupský festival pod organizační taktovkou Bratrstva Luny dostane i vlastní tištěné médium.

MAGICKA_NOC_str1_s

Shakespearovská společnost vlčích romantiků pod zastřešujícím jménem Bratrstvo Luny pečlivě připravuje již „nějaký ten pátek“ velkoryse pojatý dark indie happening (hudebně – divadelně -magický) Magická Noc Trubadúrů, který se uskuteční  10. 11. 2012 v Kulturním a společenském středisku Vltava v Kralupech nad Vltavou.

Celý festivalový koncept s dostatečným předstihem představují  noviny „se starodávnou aurou“  Trubadúr.  Na velkorysém prostoru šestnácti tiskových stran formátu A3 jsou představeni všichni účinkující a k dobru je přiloženo mnoho bonusového materiálu, který dokonale souzní s „gothic trubadúrským“ počtením.

Distribuce novin TRUBADÚR a vstupenek

Kdo se nechce připravit o raritní vydání gothic rockových novin, neměl by váhat využít některou z nyní nabízených distribučních možností. Hlavním distributorem novin je  gothic-metal shop Nosferatu. Do vyčerpání zásob bude "Trubadúr" přibalován všem lidem, kteří si objednání zboží v zásilkovém režimu prodeje. Návštěvníci Prahy si do Štěpánské ulice mohou zajít osobně a o noviny si říct. Jsou ZDARMA!

Nosferatu také jako první zahájil v pondělí 10. 9. 2012 předprodej vstupenek na Magickou Noc Trubadúrů (k mání jsou vstupenky zlevněné za 199 Kč, po jejich vyprodání vstupenky standardní za 250 Kč).  Dále noviny můžete získat při zakoupení vstupenek přes bratrstvoluny@seznam.cz, kde lze získat  radu ohledně možností ubytování v Kralupech nad Vltavou během festivalu.

Další možnosti získání novin jsou průběžně uváděny na hlavních komunikačních festivalových kanálech: www.bratrstvoluny.com a facebook Bratrstvo Luny.

magicka_noc_vstupenky_s

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.