Nachtmahr si vysloužili vlastní "proti-Nachtmahr" trička

Podle rčení, že i špatná reklama je reklama má Thomas Rainer a jeho projekt na dlouhou dobu vystaráno...

gegennachtmahr

Pokud kroutíte očima nad lesbicko-erotickou estetikou rakouské formace Nachtmahr nebo se snad pohoršujete nad jejich (údajnou) propagací militarismu (a podle některých i sexismu a rasismu – více viz náš článek Tvrdá elektronika: líheň xenofobie?), lék je na světě – oficiální "anti-Nachtmahr" triko!

To se poprvé objevilo na velkých letních žánrových festivalech typu Amphi a dost možná za ním dokonce stojí i některý z hudebních kolegů Thomase Rainera z Nachtmahr. Na scéně jde snad o vůbec první tričko tohoto druhu, které je tištěno a veřejně prodáváno. A samozřejmě vyvolalo mnoho diskusí nejen mezi fanoušky kapely.

Co na to sám Thomas? Vypadá to, že s celou kazuou nemá problém a dokonce si i sám jeden exemplář pořídil (jak vidíte na fotce). Kolegům ze serveru Side-Line.com k tomu řekl: "Celé to chápu jako takovou rytířskou poctu, protože na scéně neexistuje žádná jiná kapela, která by byla považována za tak 'nebezpečnou', aby se na to musely utrácet peníze."

To asi další komentář nepotřebuje...

gegennachtmahr_thomas

Zdroj: Side-Line.com (Nachtmahr gets the Anti Nachtmahr T-Shirt treatment)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jdu si z toho pustit Tanzdiktatora...
A jaký si k tomu vezmeš tričko? :D
Ted mam na sobe zrovna "xenofoby" Combichrist.. :-? Sakra to je situace! :D
Na druhou stranu je hodně umělců, kteří se otevřeně proti Nachtmahr staví. Třeba Haujobb nebo VNV Nation. A já se popravdě řečeno nedivím. Mne to už přijde povrchně laciný.
Miluju Nachtmahr a blbce co vymysli picoviny neresim :-D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.