Bruno Ferrari a Bruce Wellie Band budou dirigovat letošní Halloween

halloween2012_xV sobotu 27. řijna máte možnost se Sanctuary.cz oslavit v Rock Café svátek všeho nemrtvého, hororového, dekadentního a strašidelného v jedinečné společnosti nejneuvěřitelnějšího tuzemského kabaretiéra a protřelých australských pastýřů undergroundového rocku. To chce krev... a nohy v hrobu!





 

Letošní Helloween můžete strávit třeba v irském baru s ostrovními přáteli, nebo… nebo si užít tento importovaný svátek v prudce podvratném duchu. Speciální program si totiž na sobotu 27. října připravuje Bruno Ferrari, který se představí podruhé v Praze po triumfálním návratu na scénu po vydání novinky nazvané "Vaudeville".

Tentokrát rozbije svůj stan v pražském Rock Café, které se pro jediný večer stane nejvýznamnějším varieté stověžaté Matičky měst. Jak už cizojazyčný název poslední Ferrariho desky napovídá, v případě Bruna a jeho chlípné, dekadentní party se můžete těšit na komponovaný pořad složený z nových skečů legendární Zlaté kozačky a písniček, které vyšly na třech Ferrariho albech.

A nebyl by to Bruno, aby si právě pro tuto příležitost nepřipravil několik stylových upírských příběhů z Čech a Moravy.  Tyto skeče náš hrdina proloží svými existenciálními opusy. Pojďte znovu podlehnout šarmu Bruna Ferrariho, tentokrát se ve vás váš ošetřující lékař krve nedořeže.



 Halloween 2012


A aby byl večírek ještě vypečenější, vystoupí v sobotu 27. října v pražském Rock Café další hvězda první svítivosti – Australan Bruce Wellie se svým Bandem. Bruce Wellie je jeden z opomíjených hrdinů australské rockové hudby. Přijďte a uvidíte nevídané. Uslyšíte neslýchané. Bruce předčí vaše veškeré očekávání. Probudí ve vás zvíře!! Zjitří všechny vaše smysly!! Rock'n'Roll & MORE!!!

Bruce Wellie Band navíc v Rock Cafo pokřtí i svou novinku "Ozploited", kterou chce kapela dokázat, že: "Je mnohem více australské rockové hudby než jen Nick Cave a blbá Kylie Minogue a svět se o tom potřebuje dozvědět!“ Další světoznámá čísla během večera nejsou vyloučena.



Bruce Wellie Band – In The Raw


Po skončení se navíc dočkáte stylové afterparty pod taktovkou punk/new wave kmotra Ivo Pospíšila!

Bruno Ferrari, Bruce Wellie Band (AUS) + Ivo Pospíšil
27. října 2012 (start 20:00)
Praha, Rock Café, Národní 20, 110 00 Praha 1
Vstupné: 150 Kč předprodej (Ticketstream) / 220 Kč na místě

Hallowen

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Fotkyyy: http://mi.rage.cz/2012/Bruno_Ferrari-Rock_Cafe-Praha-27.10.2012/

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.