KMFDM příští rok vydají novou řadovku Kunst s FEMEN obalem

Provokatéři, industriální rockeři KMFDM vydají v příštím roce novou řadovou desku. Název bude znovu pětipísmenný - "Kunst". Obalem připravované novinky se Sascha Konietzko a spol. jasně přihlašují k podpoře Pussy Riot a FEMEN aktivit. Facebook obal zakázal publikovat na oficiálním profilu kapely.

 

KMFDM_-_Kunst

 

KMFDM chystají k vydání 18. studiové album "Kunst". Provokativní obal znovu připravil dlouholetý spolupracovník kapely, v Praze usazený výtvarník Aidan “Brute!” Hughes. Deska vyjde 26. února u Metropolis Records a hned týden nato vyráží pětice do Spojených států na šňůru 18 koncertů. K samotnému obalu, který Facebook stáhl bez vědomí kapely z oficiálního profilu kapely, dodává sám Brute! toto:

"Obal s amazonkou podřezávající je naší podporou FEMEN/Pussy Riot protestantům. Reagujeme tak na to, že některé členky Pussy Riot byly uvězněny za různé anti-Putinovské kousky a množství protestů vedených ženami roste exponenciální řadou."

 

KMFDM - A Drug Against Wall Street

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Femen jsou ty trapky co si neváží cizího majetku a mají pocit že tím co dělají něco změní?
Já si náhodou uskupení jako Femen nebo Pussy Riot nesmírně vážím, u nás v ČR všichni jen držkujou nad půlitrem piva a skutek utek...
ty si vážíš vandalů, lidí co otevřeně pohradjí zákony země ve které žijí? Tyhle anarchistický prasata nesnáším!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.