The Bad Seeds Nicka Cavea se v příštím roce pravděpodobně vrátí i na podia

Spekulace o návratu Caveova "zlého sémě" se od časů rozpadu Grinderman začaly kumulovat, návrat je zdá se stvrzen. Na příští rok hlásí garážoví romantici přípravy nové desky a podle nových informací i první živý koncert po letech.

nick_cave_bad_seeds_large_1303324892_crop_550x555

Podle serveru The Scenestar mají zahrát 16. dubna na Humphrey's Concerts v San Diegu. Zveřejnění tohoto termínu v médiích vyvolalo otázky na další, kapelou doposud nepotvrzené, koncerty. Například možné zjevení na proslulém Coachella festivalu, který se na příští rok plánuje o dvou víkendech právě v polovině dubna.

 

"I'm really excited about that. We haven't done one for a while."  jsou Caveova slova na BBC 6, která v září defintiivně potvrdila vznik nové desky, logického předchůdce možných koncertů. 

K návratu The Bad Seeds se letos otevřeně přihlásil i zpěvákův dlouholetý kolega, bubeník Jim Sclavunos. Krátce po překvapivém uspání projektu Grinderman sdělil médiím: "Další věc, co máme v plánu je návrat Bad Seeds...tak trochu jsme je zanedbávali v poslední době, takže je nejvyšší čas zase stvořit dohromady nějakou nádheru".







Zdroj: http://www.nme.com/news/nick-cave-and-the-bad-seeds/67372 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.