Vyhodnocení soutěže o dva volné vstupy na zítřejší koncert Ulterior

Už zítra se pražský klub Chapeau Rouge zaplní milovníky postpunkového undergroundu. Svou českou premiéru si zde totiž odehrají britští Ulterior, kterým bude zdatně sekundovat domácí formace Phosgene Girls s novou plackou v podpaží.

 

Začátkem týdne jsme vyhlásili soutěž, ve které dva z vás mohli získat volný vstup na tento večírek. Správná odpověď na soutěžní otázku "Jak se jmenuje debutová deska ULTERIOR?" zněla Wild in Wildlife. Uznávali jsme ale i odpověď v podobě debutového dvanáctipalce Weapons.

 

Vylosovanými výherci jsou soutěžící s iniciálami J.S. a P.K. Oběma posíláme mail s instrukcemi ke vstupu do klubu. 


Šťastlivcům gratulujeme, ostatním přejeme více štěstí v dalších soutěžích. A zítra na viděnou v Chapeau Rouge!

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

"iniciálami"???
[quote name="Aladar"]"iniciálami"???[/quote]<br /><br />?Co je na tom podle Tebe špatně?
Neni to cesky. "Inicialy". "Inicialami" by rekli slovaci. :)
[quote name="Aladar"]Neni to cesky. "Inicialy". "Inicialami" by rekli slovaci. :)[/quote]<br /><br />Myslím, že česky to je zcela správně:<br />http://www.pravidla.cz/hledej.php?qr=inici%E1ly
Tak vidíte, že jsem nekecal – je to podle "iniciály" :D
Jo, tenhle tvar je správně – slovo "iniciály" je množné číslo od "iniciála" – z latinského "začátek", v přeneseném slova smyslu používaném u nás jako "počáteční/velké písmeno". <br /><br />Takže při skloňování podle vzoru žena (ženami) nám z toho vykoukne "s iniciálami". <br /><br />Pravda, na netu je k vidění i tvar "s iniciály", ale to by znamenalo, že by bylo jednotné číslo bylo v mužském rodu a to Pravidla (aspoň ta, která mám) neznají.... <br /><br />Konec okénka zabývajícího se krásou naší mateřské mluvy :)
Jsme to ale vzdělaná redakce!pojďme se teď pro změnu animálně zřídit na večerním koncertu v Chapeau!
Já myslim, že to tak dopadne tak jako tak... :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.