Jaz Coleman posílá videovzkaz ze Zélandu

Předák Killing Joke představuje svou knihu a dokument o kapele.

kj_lettersfromisland

Pozorní čtenáři už určitě vědí, jaké novinky se v řadách Killing Joke momentálně vaří, ale pro jistotu si je připomeňme. Je to třeba masivní vydavatelské znovuoživování singlů kapely (víte odsud), vydání Jazovy novozélandské symfonie a autobiografické knihy "Letters from Cythera" (na kterou se mu složil fanoušci, jak už víte) a v neposlední řadě i dokument "The Death and Resurrection Show", o kterém Jaz mluvil v našem obsáhlém rozhovoru (ten si můžete připomenout tady).

Všechny tyto věci (podle samotného Jaze "samostatná mistrovská díla, která se vzájemně propojují a umocňují") nyní charismatický zpěvák na dálku představuje svým fanouškům ve videu nazvaném "Komuniké z Ostrova". Vyznává se v něm mimo jiné i z poznatku, že film vypadá tak fantasticky, až se občas bolí dívat na plátno. Kniha pak má doplňovat ta nevyřčená místa, která se snad ve filmu mihnou, neboť jsou obě postaveny na základě skutečných situací.

A samozřejmě nechybí ani část o tom, že sice konec světa nenastal, ale dochází ke změnám, transformaci, posunu tektonických desek, pohybu pólů, mluví se o síle pozitivní myšlenky a vůbec věcech, které Jaz probral i v našem rozhovoru (první část je tady). Ale co bychom vám to papouškovali, tady máte originál:

 


Jaz Coleman - Letters from Cythera update 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.