Author & Punisher: Nová deska, nový videoklip, evropské turné

 Jednočlenné industriální monstrum Author & Punisher oznámilo dávku novinek na nejbližší období. Tak předně, už brzy se dočkáme nového alba - šestá studiovka s názvem "Beastland" je připravena k vydání na 5. října u Relapse Records. První ochutnávkou pak je skladba "Nihil Strength", která už putuje virtuálním světem doprovázená performance videoklipem. Najdete jej níže.

Mozek projektu Tristan Shone k nové desce říká: "Pro vytvoření nového alba jsem sestrojil nové stroje, aby výsledek byl agresivnější a dynamičtější. Jedná se o výkonná zařízení, vyrobená z robotických komponentů. Já, jako mnoho dalších, citím vztek ke Zvířatům naší doby, kteří páchají hrůzy, kteří působí otravy nebo kteří diskriminují. Potřebujeme agresivní hudbu, abychom učinili agresivní prohlášení. 'Beastland' je introspekce toho, kdo jako lidská rasa jsme."

Deska vznikla v San diegu a kromě Tristana se na ní podílel ještě John Cota (Death Eyes) a Jason Begin (vytear). Spoluprodukoval Braden Diotte (Faust, EXO//ENDO, Neurosis, Pinback, Tarantula Hawk), mix měl na starosti Kurt Ballou a mastering Brad Boatright. Author & Punisher v říjnu vyrazí na evropské a později na severoamerické turné, evropská data najdete na plakátu níže.
 

 

Author & Punisher - Nihil Strength
 

 


 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.