The Prostitutes pozvali na koncerty The Beauty Of Gemina

Domácí The Prostitutes, nominovaní aktuálně na prestižní ceny hudební kritiky Apollo, představují své nové jarní turné, jedno z největších v její dosavadní historii. Na tři koncerty navíc pozvou ve spolupráci se Sanctuary.cz jako speciální hosty švýcarské temné rockery The Beauty Of Gemina.

 

The Prostitutes představují své nové jarní turné, jedno z největších v její dosavadní historii. Seznam aktuálních 15 koncertů ve třech zemích se možná brzy rozroste o další potvrzená data. Skupina představí zřejmě naposledy v ucelené formě program vycházející z aktuálního alba "Deaf To The Call". Tomu se dostalo velmi dobrého přijetí u kritiky, mnoho výročních žebříčků postavilo album na přední příčku loňské domácí produkce. Album produkoval britský producent Youth stojící za alby Primal Scream, Futureheads, nahrávkami U2 nebo Depeche Mode, ale i za celým úspěchem The Verve. Sám je dlouholetým členem skupiny Killing Joke a s Paulem McCartneym má skupinu Firemen.

“Práci na albu jsme si užili a kapela se sehrála, alespoň podle nás, do nebývalé formy. Ale především se ty skladby prostě skvěle hrají živě.”
říká Martin Destroyer, kytarista skupiny. "Překvapilo mě, jak rychle se deska na koncertech chytla. Taky jsem rád, že tentokrát desku přivezeme do klubů, ve kterých jsme ještě nikdy předtím nehráli." doplnil bubeníkl Luk.

Skupina se na pódia evropských klubů rozjede mimo jiné ve společnosti vyjímečných hostů. Nás osobně moc těší, že jsme mohli dopomoci tomu, aby se na třech koncertech v roli speciálních hostů objeví výborná švýcarská čtveřice The Beauty of Gemina, se kterou The Prostitutes absolvují koncerty v Praze, Vídni a Bratislavě. Ti v současné době vydávají akustické album "The Myrrh Sessions" (psali jsem ZDE), v Čechách i na Slovensku se ale představí v tradiční, elektrifikované podobě.

Celý rozpis Jarního turné:

1.3. České budějovice
2.3. Písek
7.3. Brno
8.3. Žilina (SK)
9.3. Opava
28.3. Plzeň
29.3. Děčín
30.3. Kladno
3.4. Akropolis
5.4. Wien (A)
6.4. Bratislava (SK)

11.4. Ostrava
12.4. Olomouc
13.4. Šumperk

 


The Beauty Of Gemina - Prophecy

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Díky, úžasna sprava už sa TBOG v Bratislave neviem dočkať ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.