Einar Selvik, předák Wardruny, se po roce chystá zahrát v Praze s Ivarem Bjørnsonem z Enslaved

Skoro na rok přesně se Einar Selvik, předák slavné Wardruny, vrací na místo činu. Ovšem tentokrát trochu s jiným programem. Po strhujících kapelních vystoupeních na dvou lednových, beznadějně vyprodaných večerech, se činorodý muzikant obrací ke spolupráci s Ivarem Bjørnsonem z legendárních Enslaved. Spolu nejprve odehráli několik festivalových vystoupení, natočili dvě řadové desky a k plodné spolupráci se vrácí právě na začátek příštího roku. V plánu je prozatím společné turné, během kterého budou pánové prezentovat nejen vybrané skladby z obou alb, ale prý chystají překvapení ze společné autorské dílny. Několikadenní evropské turné bude zakončeno právě pražským koncertem, který proběhne v neděli 3. února 2019 v divadle Hybernia. Oba frontmany navíc doprovodí zpěvák a hráč na perkuse Iver Sandøy, hráč na klávesy Håkon Vinje a hráč na tradiční norský nástroj hardingfele Silje Solberg.

Sami Ivar Bjørnson a Einar Selvik vzkazují: "Tímto se posouváme do další fáze naší podivuhodné společné cesty - napsali jsme hudbu, zahráli ji na festivalech, vydali ji na dvou albech a nakonec to všechno bereme s sebou na turné a budeme hrát přímo pro naše posluchače. Opravdu moc se těšíme na tahle hudební setkání s vámi všemi a děkujeme vám za obrovskou podporu, která umožnila, aby tohle všechno vůbec mohlo vzniknout!"

Vstupenky (opět pouze k sezení)  pořadatelé nabízí v cenové relaci od 890 do 1090 Kč a předprodej odstartují v pátek 2.11.2019 od 10 hodin už tradičně na portálu goout.cz. Po zkušenosti z koncertu Wardruny bude k dispozici i několik sedadel za pultem zvukařů za sníženou cenu, které zohledňují mírně zhoršený výhled na stage.

Ivar Bjørnson & Einar Selvik's Skuggsjá - Skuggsjá

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.