=UKONČENO= Blesková soutěž o lístky na pražský koncert Petera Hooka and The Light

Málokteré jméno vyvolává v post-punkové generaci větší emoce než kapela Joy Division, která fungovala pouhé čtyři roky a vydala dvě alba. Bývalý basák Joy Division Peter Hook se svoji novou kapelou The Light dopřává fanouškům možnost přenést se nejen do éry kultovních Joy Division, ale i New Order, do kterých se kapela po sebevraždě zpěváka Iana Curtise přeskupila. 9. listopadu si tento zážitek budou moci znovu dopřát i fanoušci v Praze, neboť Peter Hook & The Light se po více než dvou letech vrátí do Lucerna Music Baru. My pro vás máme bleskovou soutěž, která vám nabízí možnost získat volný vstup na pražský koncert legendárního basáka se svou kapelou. A to za předpokladu, že správně a včak odpovíte na soutěžní otázku a budete mít štěstí při losování. A zde je soutěžní otázka:

Jaké písně budou tvořit základ letošního setu Petera Hooka and The Light?

Své odpovědi označte  předmětem "Peter Hook" a nezapomeňte přihodit své občanské jméno, které bude v případě výhry připsáno na seznam hostů. Z těch, kteří těchto pár jednoduchých podmínek splní, pak už ve čtvrtek v 16 hodin odpoledne náhodně vylosujeme dva šťastné výherce – snadné, že?

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

Peter Hook & The Light - Love Will Tear Us Apart (live @ Mexico City 2013)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.