SPK přichystali sérii dosud nevydaných živáků

Australští industriální prukopníci vydávají zaprášené, dosud neslyšené živé záznamy – a začínají vůbec prvním americkým koncertem z roku 1981.

SPK

Protože určitě ne všichni fanoušci industrialu mohli být hned od začátku na koncertech legendárních SPK, rozhodla se kapela oživit staré záznamy z vystoupení, které natočili začátkem osmdesátých let přímo z mixážního pultu. První vlaštovkou je "Field Report S.F.", která vznikla na úplně prvním koncertu kapely ve Spojených státech – v Odd Fellows Hall dne 16. května 1981. Na CD najdete většinu koncertu plus dosud nevydané kousky ze studiového nahrávání z roku 1982.

Další v sérii je "Case Study London", kde jsou dosud neslyšené nahrávky z let 1982 / 1983 a další dvě exkluzivní skladby ze studia. Ostřílený elektronik Brian Lustmord o disku říká: "Tahle nahrávka je pro mne osobně moc zajímavá, protože je tam i vystoupení, kdy jsem u mixu seděl já (v londýnském klubu Heaven roku 1982), a řada dalších momentů, kdy jsem se více angažoval u SPK jako člen a hrál se i materiál, do kterého jsem taky přispěl."

Doporučená muzika zejméne pro fanoušky Skinny Puppy, pro které byli SPK hlavním inspiračním zdrojem.


SPK - Metal Dance live 

Zdroj: Side-Line.com (SPK start series of previously unreleased soundboard recordings)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tyhle zivaky nevydavaji byvali clenove SPK.<br /><br />Jinak Case Study mam doma a muzu konstatovat, ze to ma vybornej zvuk. Field Report je na ceste (pozn.: digipack vzdy obsahuje dva disky; jeden s jednotlivzma trackama a druhej celej koncert jako jeden track].<br /><br />SPK mohli bejt inspirace SP, ale nemyslim si, ze by posluchac ty diskoteky prisel na chut ranejm SPK.<br /><br />Kazdopadne Metal Dance je uz z toho jednodussiho synthypopovyho obdobi a nebejt tech indus perkusi, ani by se to za industrial povazovat nedalo.
Jasný, díky za doplnění, já to převzal po domluvě ze Side-Line sakumprásk i s obrázkem a videem, pač jsem na to měl asi deset minut :). Díky!
Rado se stalo pane.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.