Terminal State na dvě etapy zpřístupňují nejlepší ukázky z bohatého archivu

Slovenská EBM parta Terminal State funguje od roku 1992 a za dobu svého fungování vydala tři alba (kolekci "Strange Horizons" navíc s velkým časovým odstupem). Není divu, že má archivní nahrávky nadité zajímavou, nikdy nevydanou muzikou. Chris s Minorem se rozhodli na přelomu roku zpřístupnit část tohoto archivu ve dvou nahrávkách nazvaných "Suspended Edition vol. 1 a 2". První díl vychází už zítra, to znamená 20. prosince 2018! A co na prvním dílu výběru najdeme? To nám prozradí sama dvojice:

"V roce 2000, krátce po vydání debutového alba "Unline Codes" a odchodu zakládajícího člena Bin@ry Runnera, jsme se rozhodli dát dohromady nové album. V té době jsme měli zhruba 12 skladeb, které jsem poslali do vydavatelství Aliens Production na zhodnocení. Tomu se nezdál předložený materiál dostatečně dobrý na vydání nového CD, a tak jsme se na vydání nového alba nakonec nedohodli. Od té doby jsme měli tyto songy stále někde na harddisku. Čas od času jsme je poslouchali během našich cest na koncerty. S odstupem času jsme zhodnotily, že tracky během let nezestárly a jsou stále uspokojivě dobré. Album, na kterém se měly objevil, se jmenovalo "Synthetic Red River". Několik našich skalních fanoušků ho v té době mělo možnost slyšet. V "Suspended Edition Vol.1" se ke kolekci vracíme několika vybranými skladbami z originálního alba. Některé skladby z původního setu zde chybí, naopak některé jsme do kompilace přidali. Například první verze našich známějších skladeb jako Land nebo My Blood."

Třináctiskladbová kolekce bude k dostání v digitální podobě na Bandcamp profilu dua. Už teď si "Suspended Edition vol. " můžete poslechnout a zakoupit níže. Druhý díl nás bude čekat zase za měsíc. Ale o tom si povíme v lednu příštího roku!

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.