Konečně! New Order vystoupí na podzim v České republice.

New Order zahrají v Praze! To už tu jednou bylo. Vzpomínáte na skandál se zrušeným Prague City Festivalem, který měl proběhnout v roce 2012 na pražském Výstavišti (psali jsme ZDE)? Tentokrát agentura 10:15 Entertainment ohlašuje vystoupení, kdy by pohrobci Joy Division měli zahrát 3. října 2019 ve velkém sále pražské Lucerny.  Jen znovu upozorníme, že Angličané by měli v České republice  (na rozdíl od jejich bývalého basáka Petera Hooka) zahrát vůbec poprvé. Odstartují zde jejich podzimní turné, které skončí o 14 dní později v Amsterdamu. Vstupenky na pražský koncert budou v prodeji za cenu 1500 Kč v síti Ticketmaster od pátku 26. dubna.

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Zpráva roku, pro mě i desetiletí, dvacetiletí... Od rána nemyslím na nic jiného.
Doufám že tentokrát New Order bude.Taky patřím mezi podvedené z roku 2012,kdy pořadatelé s příznačným názvem Punks Not Death zrušili City Prague Fest a peníze za vstupenky nevrátily. 1000 Kč už je v prachu. Onu vstupenku mám ještě doma.
Bez Hookyho uz to neni ono. Spis uprednostnim Pixies o 5 dni pozdeji.
Ti také mají újmu na postu basové kytary.
Tiež premýšlam...Hookyho som videl minulý rok, bolo to úžasne, navrat ku koreňom. S New Order bez neho neviem...”prenechám” lístok niekomu kto to viac ocení :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.