Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

Dnešní Dark Wave s pořadovým číslem 247 vám nabídne především rozhovor s temnými rockery The Beauty of Gemina.

 

 

Darkwave rockeři The Beauty of Gemina jsou v domácím Švýcarsku poměrně velkou hvězdou. Jejich koncerty plní sály pro tisíce návštěvníků a o vydání desek trojice se stará místní pobočka Universal Music. Již brzy, konkrétně 3. dubna, se představí premiérově v České republice jako speciální host vystoupení The Prostitutes v pražském v Paláci Akropolis. Trojice v současné době vydává akustické album "The Myrrh Sessions", v Čechách se ale představí v tradiční, elektrifikované podobě.

Vedle rozhovoru s Michaelem Selem můžete ještě čekat aktuality z táborů Poupée Fabrik, Cold Cave nebo Melotron a ukázky z čerstvých desek Depeche Mode, Crime & The City Solution, God Module nebo IAMX.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22 a 24 hodinou. 

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

 

darkwave - logo

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.