KMFDM oslaví své 35. narozeniny vydáním nové desky

Jak nejlépe jako kapela oslavit kulatiny? Přeci vydáním nové řadové desky! Tak tomu bude i v případě projektu KMFDM Sashy Konietzka a jeho spolupracovníků, kteří v letošním roce dosáhli mety 35 let fungování na scéně. Pokud jste milci německých industriálních rockerů, tak si v kalendáři zatrhněte datum 27. září 2019. Ano, tento den vyjde v péči labelu Metropolis records v pořadí 21. řadová deska pojmenovaná "Paradise".

„Fašismus je opět v módě a planeta je rájem pro kretény… ale KMFDM s tím nemají nic společného!", hlásá úderka z Hamburku. K trojici Sascha „Käpt'n K“ Konietzko, Lucia Cifarelli a Andy Selway se nově přidává kytarista Andee Blacksugar. K narozeninám patří i vzácní hosté. Na "Paradise" se s nimi rozhodně nešetří. Velkým překvapením je například hostování basáka Douga Wimbishe z Living Colour, zpěvačky Cheryl Wilson a řadu fanoušků jistě potěší návrat Raymonda “Pig” Wattse, který se s KMFDM spojuje poprvé od roku 2003, kdy jako člen kapely praticipoval na vydání alba "WWIII". Ale to stále není všechno. Na albu se objeví také rapper Andrew "Ocelot" Lindsley, který předskakoval KMFDM před dvěma roky na "Hell Yeah Tour".

Obal připravil pravidelný spolupracovník a pražský resident Aidan "Brute!" Hughes. Album vyjde v digitální podobě, na CD i limitované 2-LP vydání. Předobjednávat si ho můžete na Bandcamp profilu vydavatele ZDE.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.