Dracula opět vstoupí do kin v nové verzi

Po loňských spekulacích kolem projektu "Dracula: Year Zero" se do hledáčku filmových fanoušků opět dostává neznámý režisér Gary Shore a údajný prequel Draculovy mysteriózní zkazky. Vznikne doopravdy?

LukeEvansDraculaBanner

Docela nedávno jsme se na webu zabývali leckdy humornými variacemi na dávný román Brama Stokera, který už vstoupil do světa loutkových show pro děti, do blaxsploitační kinematografie i porno průmyslu. Článek "Dracula v obraze – hororový poutač v průběhu let" si připomeňte zde.

 

Zanedlouho poté se díky NME dozvídáme, že má krvesavý kníže znovu vstoupit na plátna kin - tentokrát ovšem ne v rámci hororového žánru, ale jakéhosi výpravného historického dramatu.
Režie se má ujmout, již podle loňských předpokladů, debutující skotský filmař Gary Shore.

 
Doposud má za sebou pouze několik reklam, včetně té na bundu a kulicha od Adidas. Jak asi bude vypadat legendární upír kdysi nezapomenutelně ztvárněný Belou Lugosim i Christopherem Lee v podání reklamního tvůrce? Snad ani nechtějme vědět.

 
Poslední novinkou je, že hlavní role Vlada Napichovače se má ujmout jeden z hrdinů otřesného remaku "Souboje titánů" či neméně zpackaných "Tří mušketýrů", herec Luke Evans (na fotografii). 
Dracula v obraze – hororový poutač v průběhu letDracula v obraze – hororový poutač v průběhu let" si připomeňte zde.

 

 



Zdroj: http://www.nme.com/filmandtv/news/new-dracula-movie-in-the-works-starring-immortals/305654

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.