Faun se na nové desce zaměří na tajemnou stránku německých mýtů

Pagan-folkoví Faun, kteří před dvěma měsíci rozcupovali publikum na hojně navštívených koncertech v Praze a Bratislavě, čestvě oznamují vydání nové řadové desky.

Oliver Satyr a jeho směčka v loňském roce s chutí oslavila 15 let fungování vydáním bestovky, v letošním roce už ale hledí do budoucna. Úhelným kamenem letošního konání bude jistě vydání nové řadové desky. Ta dostane název "Märchen & Mythen" a jak název napovídá, septet se na kolekci zaměří na mystickou stránku starých bájí, především domácí, to znamená německé provenience. Mnichovská sebranka s početným fanouškovským komparzem dva dny natáčela záběry pro připravovaný videoklip, odhalila i koncertní plány na příští rok, které tentokrát Česko ani Slovensko nezahrnují.

A protože venku nejsou prozatím ani audio ukázky, album vyjde 15. listopadu, pod dnešní článek umístíme loňský singl Feuer, novinku, která obzvláštnila loňskou výběrovku. Oliver jí aktuálně umistil na FB profil kapely, aby upozornil na alarmující situaci okolo amazonských pralesů. Navrhuje také, jakým způsobem by mohli fanoušci pomoci katastrofě, a vůbec prachbídné situaci, ve které na naše zeměkoule nachází, pomoci. Více ZDE.

Faun - Feuer

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.