Jemná darkwave dvojice Mirabilis láká volně stažitelným EPčkem

Dru Allen a Summer Bowman, zpěvačky zasloužilých kapel This Ascension a Machine in the Garden, připravily k vydání novou desku svého projektu Mirabilis. A aby zaujaly širší veřejnost, vypouští volně ke stažení čtyři nové skladby volně ke stažení na "Here and the Hereafter" EP.

Několik let jsme o Dru Allen ani Summer Bowman neměli možnost slyšet. Ani o jejich původních kapelách This Ascension a Machine in the Garden (ti vydali poslední album před 2 roky). Pro Mirabilis začali obě dámy připravovat nové písničky už před několika roky, ale teprve teď se celá kolekce dostává pomalu na veřejnost. První vlaštovkou byl singl The City, ke kterému vznikl i historicky první videoklip dvojice vůbec.

Mirabilis - The City

 

Minulý týden Dru se Summer přihodily navic další tři ukázky, které na svém Bandcamp profilu pod názvem "Here and the Hereafter" nabízí volně ke stažení. Celé snažení bude korunováno vydáním třetí řadovky Mirabilis, která nemá doposavad jasné jméno, ale měla by vyjít během roku u vydavatelství Projekt records. Tak stahujte a když přihodíte i nějakou tu zlatku podpory, dámy se určitě zlobit nebudou ;).

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.