Peter Hook dnes vydává živák svého pojetí New Order

Naschvály mezi bývalými členy Joy Division/New Order neberou konce.

Peter-Hook-and-the-Light_liveatmanchestercathedral

O vzájemné řevnivosti mezi Peterem Hookem a jeho bývalými kolegy z Joy Division a New Order jsme toho u nás na webu napsali už mnoho. Je tu ale další řez do živého – Peter Hook (který i v našem rozhovoru prohlašoval, že bez něj stojí New Order za prd – čtěte tady) ohlásil, že digitálně vydá živý záznam z koncertu 18. ledna letošního roku, na kterém odehrál první dvě alba New Order (i o tom jsme psali).

Desky "Movement" a "Power, Corruptions & Lies" odehrál Hooky se svou kapelou The Light (se kterou dorazil i do Prahy s deskami Joy Division – report je zde) v Manchesteru a pokud jste tam nebyli, máte možnost slyšet alespoň oficiální záznam z koncertu. Ten vychází právě dnes pod názvem "Live at Manchester Cathedral" a pokud by vás zajímalo, jaké fláky uslyšíte, najdete je níže.

Předtím ale ještě doplňme, že Peter Hook & The Light tuto show zopakoval v lednu i v Londýně a chystá se ji na podzim přivézt i do Spojených států. Tady máte tracklist a ochutnávku:



Peter Hook and The Light – Cries and Whispers (Live @ Manchester Cathedral)


Tracklist 

 

 

 

1. “In a Lonely Place”
2. “Ceremony”
3. “Procession”
4. “Dreams Never End”
5. “Truth”
6. “Senses”
7. “Chosen Time”
8. “ICB”
9. “The Him”
10. “Doubts Even Here”
11. “Everything’s Gone Green”
12. “Denial”
13. “Mesh”
14. “Cries and Whispers”
15. “Age of Consent”
16. “We All Stand”
17. “The Village”
18. “5 8 6″
19. “Your Silent Face”
20. “Ultraviolence”
21. “Ecstasy”
22. “The Beach”
23. “Leave Me Alone”
24. “Hurt”
25. “Temptation”
26. “Blue Monday” 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Proč se pořád tenhle týpek hrabe v minulosti? Uznávám, že by bez něho New Order zřejmě moc neobstáli, nicméně by měl radši dělat vlastní muziku a než pořád jen machrovat.
a co nejaky muzikal "New order on ice"? treba by pak prodal prava na filmovou verzi disneymu, kdyz uz si padli do not s tim trikem. srandovni chlapik
To zní skutečně slabě.
:D:D:D New Order on Ice by byl slušnej nářez :D:D:D <br /><br />Ale jinak souhlas, no, jsou to naschvály a nic jinýho podle mýho...<br /><br />Ez

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.