První ukázka z postpunkové desky Davida Hasselhoffa je venku!

Opakovaný vtip není vtipem? V tom máte pravdu, ale tohle opravdu je informace, která se zakládá na pravdě. A to přesto, že klip, který si následně pustíte, referuje o lžích, které se na nás hrnou z masmédií. David Hasselhoff opravdu vydává album plné coverů z postpunkových klenotů s haldou vybraných hostí. Navíc nám nabízí první ochutnávku v podobě klipu k otvíráku Open Your Eyes.

Asi nezbývá než kontrovat tvrdými daty. Album Davida Hasselhoffa nazvané "Open Your Eyes" vydává často gotice zasvěcený label Cleopatra Records. Datum vydání je stanoveno na 27. září. Kolekce vychází na CD, vinylu i v digitální podobě a už teď si ho můžete předobjednat na stránkách vydavatelství - ZDE. O soupisu spolupracovníků i tracklistu jsme vás informovali v předchozím příspěvku (ZDE). Teď už si vychutnejte jednoduchý klip k titulní předělávce, původně klasice Lords Of The New Church z roku 1982. Jako host si zde střihne part James Williamson z The Stooges.

Ještě nevěříte?

David Hasselhoff - Open Your Eyes (feat. James Williamson)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

David už má něco za sebou, je ošlehaný větry, problémy s alkoholem a tak, vlastně má možná i co říct, nám, temným goths... Anebo ne? :) :)
Tohle fakt ne :-) tahle scena uz jde asi fakt do hajzlu....

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.