Klub Necropolis ohlašuje zmrtvýchvstání

Oblíbený metal-goth-rockový klub se v pátek vrací mezi živé.

Necropolis

Srdce černooděnců napříč subkulturami zaplakala, když loni 30. července definitivně zapadla vrata klubu Necropolis na Vinohradské třídě. Podnik, který téměř rok poskytoval útočiště potemnělým existencím, stihnul za tu dobu hostit i několik gotických akcí (Saturday Night Freezer, BatSave, Burning Chrome), včetně Silvestrovské veselice s legendárním britským DJ De'Athem (pamatujete?) nebo postpunk/deathrockový koncert Cabaret Grey a Joy/Disaster (večírek).

Už při rozlučkové party ale provozovatel klubu sliboval, že se Necropolis (věrný svému jménu) vrátí z říše mrtvých zpět – a po tři čtvrtě roce usilovného hledání náhradního prostoru je to konečně tady.

V pátek 26. dubna tedy budete mít možnost poprvé navštívit znovuoživený podnik, přesunutý pár metrů od náměstí Jiřího z Poděbrad (Velehradská 18). A prvních 20 příchozích navíc dostane malý dárek. 

V nové Necropolis už sice bohužel neuslyšíte živé kapely nebo DJ, ale o pouštěnou hudbu nepřijdete – a opět bude platit, že si můžete na flashdisku přinést vlastní muziku. Z akcí se můžete těšit alespoň ve formě tematických večírků.

necrootvraka

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.