Noví Lidé představí v Underdog’s připravovaný materiál pro druhou řadovku

Příští týden, ve středu 23. října, proběhne v pražském Underdogs zajímavý hudební večer. Do Prahy se vrací švédští Agent Side Ginder v nové sestavě. Pódium jim rozehřejí domácí Noví Lidé, kteří představí posluchačům písničky z připravované nové desky. 

Královehradeckou dvojici Noví Lidé dobře známe z kompilace "Dark Tunes" i z koncertu na loňském Prague Gothic Treffen. V Kasárnách Karlín nedávno předskakovali losangelským VOWWS. Vedle toho mají za sebou koncert na Headliner Pontonu i vystoupení na celé řadě letních festivalů.

"Účast na kompilaci Dark Tunes nám opravdu pomohla a byla jedním ze střípků do mozajky událostí, které nám rozjeli další koncertování", potvrzuje Mejra Šlehar, textař, zpěvák a kytarista: dua. "Momentálně pracujeme na novém albu s pracovním názvem Kruh. Máme v různé fázi rozpracovanosti 26 songů, chceme vybrat dvanáct, které dokončíme do finální podoby", dodává vokalista potěšující informaci. Klávesák René Tomaides k tomu dodává: "Náš playlist v Underdog’s bude obsahovat i dvě nové skladby: Ráno a Než se vrátí, ale možná zazní ještě jedna nová věc".

Všechny nové skladby, které dvojice připravuje na nové album, vznikaly během posledních čtyř let na hudebních soustředěních nebo ve zkušebně. Plán Nových Lidí je dokončit nahrávání koncem ledna příštího roku. S finálním masteringem hodlá duo znovu oslovit Moimira Papalescu, který prý nejvíc rozumí tomu o co projektu jde. Na jaře by pak mělo nové album vyjít. První střípek připravovaného materiálu si poslechněte níže.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.