=UKONČENO= Soutěž o volné vstupenky na filmový večer s Depeche Mode

Příští čtvrtek budou kina po celém světě patřit kapele Depeche Mode. Jejich film "Spirits in the Forest" zasáhne i Českou republiku. A vy díky naší soutěži můžete být zadarmo u toho!

Pro ty, které informace o filmu Depeche Mode minula máme krátké shrnutí. Kapela se opět spojila s Antonem Corbijnem, který pro ni natočil třeba klipy "Personal Jesus" či "Enjoy the Silence" a má na kontě taky její živáky "Devotional", "One Night in Paris" nebo "Live in Berlin" z před pěti let. A právě opět v Berlíně byla zachycena loňská zastávka Global Spirit Tour, která je stěžejním materiálem k novému videu. Mimo klasických koncertních záběrů bude zpestřením zážitek šestice fanoušků z různých koutů světa, jejichž kroky a dojmy bude kamera průběžně sledovat.

Celosvětově bylo datum promítání 95minutového snímku stanoveno na příští čtvrtek 21. listopadu 2019. Jen v České republice bude hrát "Spirits in the Forest" 110 kin! Jejich seznam najdete na stránkách Aerofilms - českého distributora filmu ZDE. Pokud byste rádi na promítání vyrazili zadarmo, zkuste správně odpovědět na soutěžní otázku. Pak si držtě palce, aby se na vás usmálo štěstí při losování výherců. Soutěžní otázka je tato:

Kde přesně přesně proběhl koncert, který je ve filmu zaznamenán? Jedná se nám o jmeno prostor. Jméno města nestačí!

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do úterního poledne (úterý 19. listopadu do 12:00), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "DEPECHE MODE". Výherce zveřejníme během úterka odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

Depeche Mode - Spirits in the Forest (CZ trailer)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.