Praha se chystá na unikátní víkend ve znamení Depeche Mode

V neděli 30. července 2023 se v pražských Letňanech uskuteční již téměř vyprodaný koncert Depeche Mode. Jejich fanoušci jsou všude na světě vnímáni jako nejortodoxnější komunita napříč styly, a tak není divu, že v rámci aktuálního 'Memento Mori tour' se v řadě měst konají depešácké parties.

Ani Praha v tomto není výjimkou. O víkendu 29.7. - 30.7.2023 se v pražském klubu Roxy odehrají hned 2 party doprovázející vystoupení Depeche Mode v Praze: Sobotní warm up party a po koncertě následující nedělní afterparty. Svým rozsahem se jedná o doposud nevětší depešáckou událost v České republice. Klub Roxy tak bude o posledním červencovém víkendu hostit fanoušky z celého světa. Organizátorem akce, která nese název Prague Depeche Mode Weekender, je Filip DTA, který stojí za projektem 'Deconstruction Time Again'. Ten depešácké klasiky představuje v remixech soudobých producentů elektronické taneční hudby.

Filipa jsme se tedy optali na podrobnosti víkendu: "Sobotní warm up party se bude konat od 20 hodin do 1 hodiny ranní, aby se depešácké auditorium stihlo na nedělní Black Celebration pořádně vyspat. Ještě předtím jsou fanoušci pozváni v sobotu od 19.00 na Staroměstské náměstí ke společnému focení a spanilému pochodu ke klubu Roxy. Nedělní afterparty pak začne po koncertě ve 23 hodin a bude pokračovat do páté hodiny ranní. Obě party jsou jedinými pražskými oficiálními eventy doprovázející koncert. Na obou parties bude samozřejmě znít hudba Depeche Mode."

Pro návštěvníky jsou nachystány i speciální dárky připomínající Prague Depeche Mode Weekender.

Vstupenky na oba víkendové eventy potom zakoupíte TADY.

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Dobry den,byla jsem na koncertě Depeche mode a bylo to moc skvělé

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.