I druhý singl Mono Inc. z nové desky pokračuje v inkvizičním tažení

Leden je ještě daleko, tak aby fanoušci nezapomněli, že tři týdny po novém roce vydánají Mono Inc. novou desku, zaplňují hluché místo druhým singlem, ke kterému znovu natočili výpravný videoklip.

Nová deska "The Book Of Fire" nebude obyčejnou řadovkou čtveřice. Vezme nás s sebou do temného období inkvizice osvětleného pouze pochodněmi světlonošů. Hlavní postavou příběhu je mladá léčitelka Aellin a protože písničky nepostihnou vše, co se během něho odehraje, uspořádala kapela v němčině takzvanou "earbook". Na ní budou všechny podrobnosti ságy v němčině pohromadě s promo materiály, videi a dalšími bonusy. Kapela celý příběh také namluvila hlasy zpěváka Markuse Englera a bubenice a zpěvačky Kathy Mii jako audio knihu.

Na desce neuslyšíme pouze samotné členy Mono Inc., ale se svou trochou do mlýna přišli také vzácní hosté - Tilo Wolff z Lacrimosy a Teufel z Tanzwut. Album "The Book Of Fire" vydává domácí label NoCut, který se o kapelu stará od úplných začátků. A teď se podívejte na video k titulní kompozici, které nás znovu vrací do středověku a inkvizičního příběhu, který probleskoval prvním singlem Louder Than Hell. 

Mono Inc. - The Book Of Fire

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.