Nine Inch Nails přišli o baskytaristu

Reznorovu indusrockovou smečku na novém startu brzdí neplánovaná personální změna. Kapela se po čtyřech letech vrací k životu, ovšem bez účasti basáka Erica Averyho, původního spoluhráče Jane´s Addiction a Garbage. 

130515-eric-avery-nine-inch-nails

Podle magazínu SPIN ovšem Avery naplánoval odchod z projektu ještě před tím, než odstartovala informační vlna o reunionu. Na svém profilu uvádí hudebník následující:



"Řeknu vám, že z NIN odstupuju s opravdu smíšenými pocity. Bylo to hodně složité rozhodnutí a nevím, jestli zcela správné, ale momentálně se chci plně soustředit na můj hudební život v LA, konkrétně na práci u filmu. Jen co turné (NIN) začalo narůstat, zmáhala mě to. Zrovna jsem se vrátil domů po celoroční obrovské cestě a představa, že bych opustil město na další rok a půl s tím vším, co to obnáší...Naštěstí můj dobrý přítel všemu Trent rozumí a uvědomuje si, proč je třeba odpojit se teď dřív, než dál v letech 2013 a 14." 


Turné Nine Inch Nails startuje 26. července zastávkou na japonském Fuji Rock Festivalu. Termíny blízké našim končinám pro vás budeme nadále sledovat. 




Zdroj: http://pitchfork.com/news/50754-nine-inch-nails-lose-bassist-eric-avery/

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

už mají zpět Robina Finka...a to je ještě lepší! :-)
Tak tak, psali jsme zde: http://sanctuary.cz/component/content/article/10-novinky/8164-dalsi-zmena-v-line-upu-nin-po-letech-se-vraci-robin-finck

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.