Venku je informace o Farewell Tour Skinny Puppy. Znamená to konec legendy?

Světem internetu proběhla zpráva o "Farewell tour" EBM legendy Skinny Puppy. Co to znamená?

Za všechno může několik zpráv na internetu, které ohlašovaly podzimní data kanadské dvojice v různých amerických destinacích. Všechny, až na koncert v Crystal Ballroom v Portlandu  (ZDE), byly mezitím staženy. Zbytečný hoax, plány, které znamenají procitnutí dua z Vancouveru po téměř třech letech hibernace nebo zbrklé prozrazení něčeho, co se prozatím plánuje "za oponou" a opravdu může naznačovat ukončení činnosti Skinny Puppy?

 

 

Dejme si na kupu známá fakta. Poslední desku "Weapon" vydali Skinny Puppy v roce 2013. Poslední turné, které naštěstí zavítalo i do Prahy, podnikli Nivek Ogre, cEvin Key a spol. na jaře roku 2017. O té doby okolo vychrtlého štěněte bylo ticho.

Nivek se rozjel se svým sólovým projektem ohGr, který předloni vydal prozatím poslední desku "TrickS". Ve svém posledním, novoročním postu na Facebooku zpěvák zmiňoval především svou filmovou práci. V post sctriptum na konci ovšem přidal informaci, že se těší na nový sólový materiál a možné turné Skinny Puppy na přelomu roku 2020/2021.

cEvin Key oproti tomu předloni vydal sólové archivní náhrávky z roku 1984 na desce "Brap And Forth Vol.8"  a v loňském roce zkompletoval spolu s Philem Westernem poslední desku Download.  V poslední době postuje především uvědomělé zprávy o tom, jak by člověk měl být zodpovědný a nikam nevycházet tváří v tvář virové epidemii koronaviru. O plánech Skinny Puppy ani čárka.

Na to, co prozatím tajemný předprodej do jednoho amerického klubu znamená, si budeme muset ještě počkat. Nebezpečí, že Skinny Puppy budou chtít uzavřít druhou kapitolu svého fungování, bohužel stále visí ve vzduchu.

 

Skinny Puppy - Killing Game

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.