Hante. připravila více než jen remixové album

Poslední album Hante. vyšlo před více než rokem. V letošním roce ho doplňuje remixový albový apendix, který má ale exkluzivní autorský přívažek. 

Hélène de Thoury v současné době bojuje na třech liniích. Vede svůj projekt Hante., s parťačkou Amandine Stioui obnovila společné duo Minuit Machine, a navíc obě dámy vedou agilní label Synth Religion. Mamentálně se Hélène znovu chvíli věnuje své sólové práci. Výsledkem je nosič prostě nazvaný "Fierce - Remixes & More".

Nejdříve k remixům. Těch najdeme na desce celkem šest. Na svědomí si je vzaly projekty Milliken Chamber, Kontravoid, Hørd, Fee Lion, Fragrance. a Aura Shred. To ale není vše. Předělávky tracku Respect se nezhostili pouze vyzvaní hosté, ale novou podobu písničky připravila také sama autorka. Nejlepší ale přichází na závěr. Celý nosič otevírají dvě zbrusu nové autorské kompozice!

Album vyšlo 25. dubna 2020 na domácím labelu Synth Religion a pořídit si ho můžete níže na Bandcampu labelu v digitální podobě nebo na dvou druzích vinylu.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.