Anne Clark byla diagnostikována zhoubná nemoc, zpěvačka ruší plánované turné

Z tábora Anne Clark k nám dorazily špatné zprávy. Šedesátileté britské umělkyni byla diagnostikována rakovina a do konce roku bude muset podstoupit rozsáhlou léčbu. Z tohoto důvodu bylo plánované 'Visions European Tour', které mělo letos v říjnu a listopadu zasáhnout Německo, Holandsko a Belgii, kompletně zrušeno.

V oficiálním prohlášení jejího managementu stojí: "Jsme velmi zklamaní, že plánované termíny turné musí být zrušeny, ale Anne se nyní musí plně soustředit na své zotavení. Děkujeme všem za pochopení. Vrácení vstupenek je možné v místech jejich nákupu".

Anne Clark je britská zpěvačka, skladatelka a básnířka, žijící v Belgii. Její první album "The Sitting Room" vyšlo v roce 1982 a od té doby vydala víc jak tucet desek. Je především umělcem mluveného slova. Mnoho jejích textů pojednává o nedokonalosti lidstva, každodenním životě i politice. Zejména ve svých raných dílech dokázala vytvořit pochmurnou a melancholickou atmosféru hraničící s weltschmerz. Je považována za jednoho z průkopníků žánru mluveného slova.

Přejeme Anne brzké uzdravení.

 

Anne Clark - Our Darkness (live @ M'era Luna 2007)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.