Aesthetic Perfection mají klip s Chemical Sweet Kid a klipem se vrací k poslední řadovce

Daniel Graves se místo zrušeného severoamerického koncertování vrhnul do nahrávání. Má venku koronavirový singl s Chemical Sweet Kid a vypustil ven klip k singlu Supernatural z poslední řadovky.

Aesthetic Perfection a Chemical Sweet Kid jsou dva projekty, které mají k sobě blízko. Dlouhodobě. Není divu, že právě  Francouz Julien Muraioli se svými kumpány předskočil americké partě před pražským klubovým koncertem. V rámci koronavirové krize se dvojice na dálku spojila a vyplodila singl "Lock Down", který umístila na YouTube. Níže si ho užijte.

 

Aesthetic Perfection & Chemical Sweet Kid - Lock Down

 

To ale není vše. Ještě v lednu Daniel zamířil do Lipska, kde natočil záběry pro klip ke skladbě Supernatural. Ke klipu před pár dny v rozhovoru pro portál AltPress.com prohlásíl: "Jako umělec jsem vždy zkoumal, co to je být člověk. Můj způsob, jak toho dosáhnout, je použít své vlastní zkušenosti k vyjádření toho, co doufám, že jsou univerzálně relativní pojmy. Na povrchu singlu „Supernatural" je můj osobní příběh o cestě z evangelikálního křesťanství. Vyjádření skladby je doufám mnohem širší - a důležitější - je o tom, jak se všichni snažíme najít smysl ve zdánlivě nesmyslném vesmíru." S čím se Graves, v současné době žijící ve Vídni, vytasí příště?

 

Aesthetic Perfection - Supernatural

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.