ESA se na novém EP energicky pouští do sociální nespravedlnosti

Ani ne půl roku po vydání své desáté desky přichází projekt ESA nebo-li Electronic Substance Abuse se svým novým čtyřskladbovým EP.

Byla to jedna z nejzářivějších hvězd letošního ročníku Audiotrauma festu. A Jamie Blacker pověst svého projektu ESA rozhodně nezklamal. Adrenalinem poháněný výkon si přenesl i do koronavirové doby, kdy stvořil další trojici novinek. Ty se ukázaly na veřejnosti skrze nové "Eat Their Young / The Scorn EP". Navíc k otvíráku EPčka autor nechal zhotovit velice nazlobený videoklip, ve kterém si o pozornost řekne i host ve skladbě, zpěvačka Caitlin Stokes z dvojice Colryx.

 

ESA - Eat Their Young (feat. Caitlin Corlyx)

 

"Bojuji s představou chamtivosti a obecné nespravedlnosti," prozradil Jamie s vydáním EP portálu Side-Line. "Je to zvláštní pocit nadřazenosti, který, jak se zdá, doprovází peníze, ať už vydělané nebo zděděné. Zdá se, že je spojen se zřetelným nedostatkem empatie a obecného oprávnění, které pro mě nemá ve spravedlivé a moderní společnosti místo," dodává Blacker.

Digitální EP vypustilo do světa 30. července 2020 americké vydavatelství Negative Gain. Vedle klipovky najdeme na EP ještě Gesaffelstein načichlý kousek The Scorn, výrazně našláplejší instrumentálku It Takes Oves s operním vokálem a remix Eat Your Young v podání Francouzů Moaan Exis. 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.