ZAHAJUJEME PŘEDPRODEJ NA XVI. PRAGUE GOTHIC TREFFEN

Ještě vás bolí nohy z víkendového juchání na PGT?

Soudě dle vašich ohlasů na sociálních sítích se vám letošní koronavirové Prague Gothic Treffen líbilo a možná byste nechtěli chybět na tom příštím. Letos bylo téměř vyprodáno a proto jsme se rozhodli spustit už nyní předprodej na následující ročník, který proběhne ve dnech 27. a 28. srpna 2021. A co pro vás chystáme?

Určitě se můžete znovu těšit na zajímavou sestavu zahraničních kapel doplněnou vybranými tuzemskými interprety a řadou DJs. Věříme, že na šestnáctém PGT bude možné zrealizovat i nápady, které jsme původně plánovali na letošek, ale zdravotní situace nám je nedovolila uskutečnit. Program budeme postupně odtajňovat, ale už nyní vám můžeme prozradit jméno prvního vystupujícího. Tím není nikdo jiný než švédská parta Then Comes Silence, původně nachystaná do letošního programu.

Kvartet Then Comes Silence při své tvorbě vzal to nejryzejší z gothic rocku a obohatil sound notnou dávkou rocku, psychedelie a postpunku. Výsledkem je výbušná směs masivního apokalyptického zvuku a dystopických vizí. Prakticky všechny jejich skladby mají hitový potenciál a jsme si zatraceně jisti, že jejich vystoupení vás nenechá chladnými. Kapela se představí v našich zemích vůbec poprvé a my se na jejich vystoupení už teď moc těšíme.

 
Vstupenky na XVI. Prague Gothic Treffen seženete v předprodejní síti GoOut za zaváděcí cenu 490,- Kč, která bude platná do konce letošního roku. Od 1. ledna se potom předprodejní cena navýší na 590,- Kč a na místě vstupenky seženete za 690,- Kč. Cena stejně jako letos platí za dvoudenní permanentku, jednodenní vstupenky nebudou v prodeji.
 
 
XVI. PRAGUE GOTHIC TREFFEN – live: Then Comes Silence (SE), more TBA.
27. - 28. srpna 2021
Vstup: 490,- Kč (+ poplatky) - GoOut.cz (do 31.12.2020)/ 590,- Kč (+ poplatky) - GoOut.cz (od 1.1.2021)/ 690,- Kč (na místě).
 
 
 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.